SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Iuliu Mureșan a reacționat după ce a aflat că Dinamo ar putea avea din nou interdicție la transferuri!

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 15:25,
IULIU MUREȘAN
IULIU MUREȘAN

Directorul executiv al grupării din Ștefan cel Mare a vorbit despre posibilitatea ca alb-roșii să poată pierde din nou dreptul de a legitima fotbaliști!

Continuă problemele pentru Dinamo București, asta după ce Isma Lopez, jucător adus în era lui Pablo Cortacero, nu renunță la litigiul cu clubul și își vrea toți banii. Acesta cere nu mai puțin de 350.000 de euro și este susținut de Sindicatul Mondial al Fotbaliștilor, iar un eventual proces câștigat de fotbalist ar însemna dezastrul în „Groapă”.

Cu toate acestea, Iuliu Mureșan a dezvăluit că nu știe nimic concret, însă a declarat că va face recurs în cazul în care Dinamo va fi găsită vinovată.

”Am auzit și eu de acest demers, dar dacă vom fi iar sancționați atunci vom face și noi recurs. Deci, nu vom fi blocați iar la transferuri. Dar, eu cred că acest caz este rezolvat. Prin absurd, repet, doar prin absurd dacă TAS va schimba decizia, vom avea contraargumente pentru a ne apăra și susține cauza.

Citește și VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

De fapt, și la primul caz, noi am fost puțin vinovați pentru că am întârziat cu actele. Alta ar fi fost decizia dacă ne mișcam cum trebuie. De aceea, sunt sigur că și acum tot noi vom avea câștig de cauză”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

Citește și OFICIAL | DINAMO A MAI REUȘIT UN TRANSFER! FOTBALISTUL CARE VINE SĂ ADUCĂ ECHILIBRUL ÎN JOCUL „CÂINILOR”

rednicliga 1interdictie transferuridinamoiuliu mureșandeclaratii