Reacția lui Daniel Pancu după acuzațiile la adresa lui la naționala României U21: ”Am vrut să văd care e mai fricos”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 16:02,
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu a început cu stângul mandatul de selecționer al României U21, pe terenul Albaniei U21, scor 2-3.

Potrivit unui articol publicat de GSP în cursul zilei de miercuri, Pancu a insistat ca jucătorii săi să se trezească la ora 7:00 pentru a li se lua tensiunea, ceea ce i-a deranjat pe aceștia.

De asemenea, selecționerul ar fi folosit un exercițiu prin care mingea se șuta în direcția jucătorilor care erau în zid, pentru a vedea dacă aceștia se feresc sau nu.

Drept urmare, Daniel Pancu a oferit o primă reacție referitoare la acest subiect.

„Probabil, după acest articol, o să le dau permisiunea colaboratorilor să intre dacă aud gălăgie. Până acum nu le-am dat-o. Nu cred că a vorbit cineva. Eu vorbesc aici de lucruri normale, pe care ar trebui să le faci acasă. Te trezești dimineața la 8, te cântărești, mănânci micul dejun, iar după două ore și ceva să mergi la antrenament.

E defazat programul acolo. Nu e 7:00, e 8:00 cu 10:30. Trebuie mereu să te iei și după oboseala jucătorilor. Sunt șocat însă de kilogramele fotbaliștilor din ziua meciului, ăla e un șoc pentru mine, tot ce depășește jumătate de kilogram. Nu am voie să vă spun despre vreun jucător, dar mi se par niște lucruri de amatori.

Să iei pulsul dimineața să vezi dacă un jucător a dormit bine sau nu, sunt niște lucruri normale. Faza cu zidul e reală. E un grup pe care nu îl cunosc și nu am mai făcut asta până acum, aici. La Rapid îmi aduc aminte că i-am dat în zona bărbiei unui jucător străin, doar s-a scuturat puțin.

Aici nu a mai fost cazul pentru că deja comentase unul din zid și am șutat pe jos. Am vrut să văd care e mai fricos, sunt momente care fac parte din joc. Eu am șutat și nu am mai tras cum trebuia. A zis cineva că nu poate sa creadă așa ceva și mi-a trecut și mie cheful. Dacă bătea Roberto Carlos ce făceai?”, a spus Pancu, la Liga Digisport.

romania u21daniel pancu