Reacția lui Djokovic după ce a fost scos prematur din turneu: „A fost atât de neintenționat, îmi pare rău”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 07 septembrie 2020, ora 10:05,
djokovic arbitra

Jucătorul în vârstă de 33 de ani și-a cerut scuze pentru incidentul provocat azi noapte, care a pus capăt aventurii sale la US Open. 

Sârbul a reacționat prin intermediul unei rețele de socialziare.

„Întreaga situație m-a făcut să mă simt foarte trist, cu o senzație de gol. M-am interesat de cum se simte arbitrul de linie, iar turneul mi-a transmis că, slavă Domnului, se simte bine. Îmi pare extrem de rău pentru că i-am cauzat un astfel de stres. A fost atât de neintenționat.

Atât de greșit. În ce privește descalificarea mea, trebuie să mă uit în interiorul meu, să iau dezamăgirea și să transform tot acest episod într-o lecție, necesară pentru creșterea și evoluția mea ca jucător și ca persoană”, au fost cuvintele omului cu 17 titluri de grand slam în palmares.

Situația lui Dojokovic aduce aminte de clipele trăite de Serena Williams în urmă cu doi ani în finala de la US Open, atunci când americanca a fost învinsă de Naomi Osaka.

„Îmi cer scuze US Open și tuturor celor asociați turneului pentru purtarea mea. Sunt foarte recunoscător echipei mele și familiei pentru că îmi dau toată susținerea, și fanilor mei pentru că sunt mereu acolo pentru mine. Mulțumesc și îmi pare atât de rău”, a mai transmis Djokovic.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Șoc la US Open! Novak Djokovic a fost descalificat după un gest controversat

realitateadjokovicus openmesajdescalificareretele de socializare
MirelRădoi

Mirel Rădoi a fost în situaţia lui Eriksen la EURO 2008: ,,Am alergat după cărucior în afara terenului”

Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa