Reacția lui Florin Pîrvu după remiza cu FC Hermannstadt: ”Am venit cu gândul de a câștiga”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 11 februarie 2024, ora 22:14,
Florin Pîrvu
Florin Pîrvu

Formaţia Hermannstadt a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

La finalul meciului, antrenorul ploieștenilor, Florin Pîrvu, a oferit mai multe declarații. Tehnicianul a spus că elevii săi au avut ocazii mari, așadar, nu este mulțumit de rezultat obținut.

”Am venit cu gândul de a câștiga cele trei puncte. Situațiile mai mari au fost de partea noastră în prima repriză. Repriza a doua a fost echilibrată, fără mari ocazii. Un 0-0, în care ambele echipe au încercat să joace. Nici cei de la Hermannstadt nu își doreau egalul, noi nici atât. E un punct câștigat, trebuie să ne concentrăm la meciul următor.

E clar că ne dorim, nu mai e vorba doar de ofensivă. Am creat ocazii, nu suntem o echipă care să stea doar defensiv. Am reușit să avem situații clare de gol. Nu suntem mulțumiți, dar e un punct obținut. Trebuie să legăm cu o victorie.

Mai sunt meciuri de jucat, sunt puncte în joc, se joacă până la ultima etapă. Contra CFR, am avut situații clare. Sunt jocuri unde am jucat spectaculos. Ne dorim să câștigăm punctele. Dacă jocul nu e atât de bun și obținem puncte, lucrurile sunt în regulă”, a spus Florin Pîrvu la finalul jocului.

Florin Pîrvufc hermannstadtpetrolul ploiesti