Reacția lui Gigi Becali când a aflat cât costă întreținerea stadionului Ghencea: „Să vină Talpan cu milionul de euro!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 06 aprilie 2021, ora 14:13,
ghencea6
ghencea6

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a oferit o primă reacție cu privire la costul de întreținere ridicat al noii arene din Ghencea!

Lucrările la stadionul Ghencea au fost finalizate, iar arena care va fi folosită deocamdată drept teren de antrenament pentru Macedonia de Nord în vederea EURO 2020 așteaptă acum primele jocuri oficiale. Actuala formație din eșalonul al treilea, CSA Steaua, va juca cel mai probabil pe una dintre cele mai moderne construcții din România.

Gigi Becali a vorbit despre costul de întreținere al noii arene din Ghencea pe care Armata ar urma să îl suporte. Patronul FCSB-ului este de părere că Florin Talpan ar trebui să asigure milionul de euro necesar pentru costul mentenanței și a dezvăluit că cel mai probabil, CSA Steaua va plăti din bani publici această sumă pentru noul stadion al „militarilor”.

gigi becali

„Aolo, 1 milion de euro? Păi voi ce credeați, tată? Că o să coste 3 lei? Credeți că eu am ținut Steaua în viață în Ghencea pe 2 lei? Am tocat o grămadă de bani acolo. Dar lasă că acum o să plătiți voi, părinții voștri și frații voștri întreținerea acestui stadion.

Citește și FOTO | Armata, pusă la cheltuială de noul stadion din Ghencea! Suma uriașă pe care MApN trebuie să o plătească anual

De unde credeți voi că o să plătească CSA? Nu din banii Statului? MApN-ul de unde o să le dea lor banii? E, vedeți ce bun a fost la viața lui Gigi Becali în Ghencea? Acolo e munca mea și se antrenează acum pe terenurile făcute de mine jucătorii lui nea Oprița. Și câți bani am cheltuit eu acolo! Dar să vină acum nenea Talpan și să facă el rost de milionul ăsta de euro că nu o să meargă treaba cu banii de la toți românii. Oricum unii de pe acolo au salarii de barosani din banii Statului.

Dacă vreau să joc în Ghencea mie nu o să îmi interzică nimeni, deoarece stadionul ăla nu e făcut din banii unui patron. Voi ține cont și de dorința suporterilor noștri, iar mie nu o să mi se întâmple ce i s-a întâmplat ani la rând lui Adrian Mititelu pe Oblemenco. Dar am zis să mă abțin cu declarații despre Ghencea ca să nu îi fac pe suporteri să se dușmănească și mai rău între ei!”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și Gigi Becali se teme de arbitraj înaintea play-off-ului: “O să fie toată lumea pentru CFR!”

gigi becalirealitateacsa steauastadion Ghenceadeclaratiitalpan