SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacţia lui Gigi Becali după ce suporterii au declarat că sunt gata să preia FCSB: ,,Nu stau după prostiile lui Mustaţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 19:43,
Gheorghe Mustață vs Gigi Becali
Gheorghe Mustață vs Gigi Becali

După ce Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al FCSB-ului, a declarat că suporterii sunt gata să preia clubul de la Gigi Becali şi să-i vireze în cont suma de 10 milioane de euro, omul de afaceri a reacţionat.

Gigi Becali anunţă că îi aşteaptă pe suporteri să vină să-i arate o garanţie bancară cum că pot plăti cei 10 milioane de euro solicitaţi, nu doar să declare acest lucru prin spaţiul public.

Citeşte şi ANUNȚUL TRIST AL MOMENTULUI ÎN SPORTUL DIN ROMÂNIA. A MURIT UN MARE ANTRENOR

,,Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață!

Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan.”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

Gigi Becali și fanii FCSB, sursa foto: playtech.ro

Citeşte şi MUSTAȚĂ, GATA SĂ IA FCSB DIN MÂINILE LUI GIGI BECALI: „AȘTEPTĂM NUMĂRUL DE CONT UNDE SĂ TRIMITEM 10 MILIOANE DE EURO!”

realitateagigi becalivanzaregheorghe mustațăfcsb