Reacția lui Mihai Iosif după ce Rapidul a ajuns în fruntea campionatului: „Este o poveste frumoasă, de film”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 01:33,
MIHAI IOSIF
MIHAI IOSIF

Antrenorul Rapidului era extrem de bucuros la finalul partidei de la Mioveni, acolo unde echipa sa a mai adăugat trei puncte la linia de clasament din acst debut de campionat. 

Iar succesul i-a adus pe giuleșteni măcar pentru o zi în fotoliul de lider al campionatului deși echipa are statutul de nou-promovată în acest sezon.

„Am țipat mult de pe margine, pentru că avem o galerie atât de minunată încât trebuie să vorbești mai tare. Din păcate, nu știu dacă mă aude cineva când țip. O să facem o poză la clasament, să ținem minte unde suntem. Nu știu ce echipă nou-promovată a avut un start cu 6 puncte. N-am primit niciun gol în două etape, suntem pe drumul cel bun.

Am nevoie de liniște, să fim lăsați în pace, să ne facem treaba așa cum putem. Suntem un grup unit. Sper să nu se termine acest vis. E o poveste frumoasă, de film. E o împlinire să-l ai adversar pe domnul Hagi, este inegalabil!”, a declarat tehnicianul grupării din Grant la finalul partidei cu argeșenii. 

Dragoș Grigore a deschis drumul spre victorie al rapidiștilor în fața unui adversar pe care nu l-ai învins în stagiunea trecută, în Liga 2.

„Aș vrea să-mi felicit colegii, am luptat până la final. În a doua repriză ne-am retras cam mult, ne-am lăsat dominați, dar am reușit să câștigăm, era important să continuăm cu o victorie. Defensiva Rapidului arată bine, n-am primit niciun gol. Au fost și momente mai puțin bune, într-adevăr”, a declarat fotbalistul de națională ajuns în Giulești în această vară. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | RAPIDUL ESTE NOUL LIDER AL LIGII 1! VICTORIE FACILĂ PENTRU GIULEȘTENI LA MIOVENI

liga 1lidermihai iosifrapidrealitatea