SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacția lui Mihai Iosif, după egalul din Ștefan cel Mare: „Îmi felicit toată echipa mea pentru dăruire!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 23:35,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Antrenorul Rapidului a vorbit despre duelul cu Dinamo și s-a arătat mulțumit de punctul obținut în minutele de prelungire ale partidei!

Mihai Iosif a făcut o scurtă analiză a partidei din această seară și consideră că rezultatul este unul echitabil pentru ambele formații. Tehnicianul giuleștenilor a ținut să își laude elevii pentru dăruirea de care au dat dovadă, dar și pentru faptul că au continuat să lupte până la ultimul fluier al arbitrului Horațiu Feșnic.

„A fost dramatism. De multe ori am fost egalați spre sfârșit, dar acum am înscris noi în final. Până la urmă cred că este un rezultat echitabil care mulțumește pe toată lumea. Echipa mea nu a intrat relaxată în acest meci și nu va intra niciodată așa. Pur și simplu nu a fost ca prima repriză să fie una reușită. Două goluri foarte frumoase, îi felicit pe ambii jucători. De asemenea, felicit toată echipa mea pentru dăruirea de care a dat dovadă și că au crezut în ei până la capăt.

A fost un derby de tradiție. Dinamo are un antrenor bun, experimentat, cel mai titrat tehnician din istoria Rapidului, ca și trofee. L-am salutat pe Mircea Rednic și i-au urat numai bine. Aceleași lucruri mi-a transmis și el. Noi suntem realiști, știm ce putem și sper să avem rezultate cât mai bune în următoarele meciuri.” a spus Mihai Iosif, după egalul cu Dinamo.

Citește și RAPIDIȘTII, DESPRE GAZONUL PE CARE AU JUCAT DERBY-UL CU DINAMO: „ESTE CEL MAI PROST DIN ȚARĂ”

meci dinamodeclaratiirealitatealiga 1mihai iosifrapid