Reacția lui Nicolo Napoli după victoria cu Universitatea Cluj: ”Este meritul băieților”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 22:55,
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

U Craiova 1948 a obținut o victorie colosală împotriva echipei Universitatea Cluj, scor 5-0 (3-0), pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci din etapa a 24-a din Liga 1.

Nicolo Napoli a oferit mai multe declarații după meci și a spus că este meritul jucătorilor săi.

”Este meritul băieților că am făcut un meci foarte bun. Am meritat cele cinci goluri și sunt bune cele trei puncte. Știam bine apărarea lor, dar este meritul jucătorilor.

Pe Chițu l-am felicitat în vestiar. Și Blănuță a intrat și a dat gol. Meritul lor, ei joacă din teren. Bahassa și Bauza sunt fotbaliști mari, buni, se mișcă bine, știu jocul, se mișcă bine, fac goluri. Avem nevoie de asemenea jucători.

Sper să nu pierdem la masa verde cu Sepsi. Este bine că am adus alte trei puncte echipei, iar acum urmează meciul de la București, cu Rapid.

Asta este întrebare pentru patron. Nu. M-am întors și totul este în regulă. Este un greu, pentru un stadion atât de mare și frumos, fără suporteri. Sper că sunt fericiți pentru acest rezultat.

Noi încercăm să câștigăm punctele pentru ei, pentru societate, pentru toată lumea”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu U Cluj.

universitatea clujnicolio napoliU Craiova 1948