Reacția lui Pintilii după eliminarea FCSB-ului din Europa: „N-am ce să le reproșez băieților”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 08:37,
pintilii giurgiu

Mihai Pintilii, dezamăgit de situația de la FCSB. Secundul lui Toni Petrea consideră că dacă FCSB ar fi avut la dispoziție măcar jucătorii de la meciul cu Topola, rezultatul ar fi fost altul.

Pintilii este convins că dacă ar fi putut conta pe Man, Moruţan şi Creţu, roș-albaștrii s-ar fi impus în meciul cu Slovan Liberec.

„Din păcate, virusul ăsta nu ne-a lăsat să avem toți jucătorii valizi. Probabil, dacă aveam câțiva măcar din ei valizi, eu zic că ne calificam. Asta este viața, i-am felicitat pe băieți. Eu n-am ce să le reproșez, pentru că și-au dat viața, au alergat 80 de minute în 10 oameni, incredibil. Capul sus!

Noi credeam că ne vor reveni din jucători, că vom fi din nou în efectiv complet, dar, din păcate, au mai plecat din ăia pe care îi aveam – Crețu, Moruțan, Man, Briceag. Atunci când îți cad la fiecare test de coronavirus câte 3-4 jucători e foarte greu, pentru că nici jucătorii nu mai au încredere în ei. E foarte greu. Rămâi și singur. Venise antrenorul de portari, antrenorul principal, era cât de cât o atmosferă mai ok. După două zile au plecat iar acasă, că au fost iar pozitivi. Ăsta parcă nu e fotbalul ăla care ar trebui să fie, nu e viața aia frumoasă de fotbalist.

N-am ce să le reproșez. Chiar și Șut a jucat 90 de minute după două luni. Soiledis, după trei luni și jumătate. Ei nici nu se gândeau că vor fi în lot sau pe lista UEFA și uite că acum au ajuns să fie titulari și să joace 90 de minute făcând-o foarte bine. Am pierdut pe niște greșeli de marcaj, dar chiar nu are nimeni ce să le zică.

Noi voiam să respectăm competiția. Chiar dacă nu veneau cei trei jucători noi, noi tot veneam să jucăm cu copiii. Așa ai o șansă decât să pierzi la masa verde. Pentru noi urmează zile din ce în ce mai grele, chiar nu știu câți vom mai fi. Nu știu ce a pățit Karanovic. Am jucat 120 de minute acum o săptămână, acum am fost în 10 oameni 90 de minute. Vom respecta competiția și vom merge cu ce jucători vom avea la dispoziție”, a declarat Pintilii, după meci.

Numărul mare de cazuri de infectări cu coronavirus de la FCSB l-a obligat pe Pintilii să improvizeze mult în primul „11” la meciul cu Slovan Liberec din turul trei preliminariile Europa League. Roș-albaștrii au piedut cu 2-0 întâlnirea de pe stadionul Marin Anastasovici și sau văzut eliminați din Europa încă din turul trei preliminar al competiției europene.

Citește și • Reacție dură a fanilor lui Hermannstadt! Bannerul afișat împotriva lui Gigi Becali

Europa Leagueslovan liberecfcsbmihai pintiliirealitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”