Reacția lui Talpan după ce a văzut pozele cu Mustață pe arena din Ghencea: „O să fac plângere penală!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 12:52,
Talpan
Talpan

Juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, s-a enervat după ce a văzut pozele cu liderul de galerie de la FCSB pe noua arenă din Ghencea.

Gheorghe Mustață s-a pozat cu un fular pe noua arenă şi a pus apoi pozele pe social media. Acesta a avut şi un mesaj pentru urmăritori: Bau! Aici va sta Peluza Nord!”

Florin Talpan a reacționat imediat după imaginele cu Gheorghe Mustață pe Ghencea. Acesta a declarat că va rezilia contractul cu firma de pază iar pe numele lui Mustață va depune o plângere penală.

„Eu personal am adus câştiguri de miliarde pentru statul român în timp ce alții îşi bat joc în continuare de acest brand din cauza incompetenței. Firma de pază angajată trebuie să explice cum de a permis intrarea unui astfel de individ în incinta clubului Steaua, fără autorizație, în afara orelor programului. De asemenea, este necesară o verificare a activității firmei de pază, pentru a fi siguri că bunurile clubului Steaua nu au fost furate ca urmare a lipsei de profesionalism și a neglijenței dovedita de firma de pază. Dată fiind gravitatea acestui incident, firma de pază trebuie trasă la răspundere, iar contractul încheiat cu aceasta trebuie reziliat.” a declarat Talpan pentru ProSport.

florin-talpan

De asemenea, solicit încheierea unui contract de pază și protecție cu o firmă profesionistă, care să asigure servicii de calitate, în conformitate cu clauzele contractuale încheiate și clubul Steaua să formuleze o plângere penală împotriva lui Gheorghe Mustață, pentru intrarea prin violare de sediu profesional fără aprobare într-o unitate militare și într-o zonă unde accesul persoanelor neautorizate este interzis”, a spus Florin Talpan pentru sursa citată.

Citește și VIDEO | Maradona, la 60 de ani! “A fost cel mai mare!”

 

stadion Ghenceacsa steauamustatafcsbflorin talpan