Reacția medieșenilor după ce Edward Iordănescu a renunțat la ultimul salariu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 18:10,
Edi-Iordanescu

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul echipei Gaz Metan, a luat decizia de a nu se alătura echipei în această perioadă de pregătire și a renunțat chiar și la salariul pe luna iunie, ultima din contractul care îi expira peste câteva zile.

Cu toate acestea, Ioan Mărginean a dezvăluit că Edi Iordănescu a promis că nu va negocia cu o altă formație până nu va primi o altă ofertă de la echipa din Mediaș.

Președintele clubului Gaz Metan Mediaș i-a promis tehnicianului că-i va face o nouă ofertă zilele viitoare, după ce va finaliza bugetul.

„Până la data de 31 mai, Edi Iordănescu este antrenorul echipei. Avem un gentlemen agreemment, o înțelegere scrisă, semnată. Toate problemele la noi se desfășoară elegant. Avem o relație foarte serioasă. Ce era să facă acum antrenorul principal cu patru jucători? A dat un program, are un staff foarte bine pregătit. Acum, e treabă de preparator fizic. Secunzii urmăresc.

Să nu uităm că până vineri avem 14 zile de carantinare să trecem testul 3. Am trecut două teste, suntem toți negativ. Suntem carantinați. Ce putea să facă un antrenor princial aici, pe bune? Am ajuns la o înțelegere să nu vină, pentru că el consideră că familie și sănătatea sunt pe primul plan și foarte bine se desfășoară lucrurile aici sub comanda lui (n.r. – de la distanță).

Tot așa de bine am convenit, când avem un buget, să putem să prelungim înțelegerea. Omul e de bună credință. Și-a luat o măsură de precauție. Dacă noi nu suntem în stare să facem un buget… Omul e de bun simț, a renunțat la salariul de pe luna iunie, care, ne place, nu ne place, era foarte mare, ca să facă un serviciu clubului”, a spus Ioan Mărginean, pentru ProSport.

Citește și • A doua echipă care rămâne fără antrenor în plină pandemie! Nu s-a mai prezentat la antrenamente

ioan margineangaz metan mediaședi iordanescu
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”