Reacția savuroasă a selecționerului Statelor Unite după calificarea în optimile CM: „Am mai puțin păr acum”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 09:06,
Gregg Berhalter
Gregg Berhalter

Naționala de fotbal a Statelor Unite s-a calificat în optimile CM din Qatar, după ce a învins Iran cu 1-0.

Gregg Berhalter a spus că are mai puțin păr după meciul cu Iran din Grupa B

Repriza a doua a meciului care a contat pentru Grupa B fost prelungită cu 10 minute, timp în care Iran a cerut o lovitură de la 11 metri.

Acum am mai puțin păr în cap. Cu această nouă regulă referitoare la minutele de prelungire, număram fiecare secundă.

Ne vom bate cu Olanda. Mă simt mându. Mândru! Cred că în prima repriză am arătat ce putem face, că suntem inteligenți fotbalistic. Băieții au gândit și ne-am calificat neînvinși”, a precizat Gregg Berhalter, conform Dailymail.

Tehnicianul s-a referit și la starea de sănătate a autorului golului, Christian Pulisic. Atacantul lui Chelsea s-a accidentat chiar la faza în care a marcat. El a alergat spre careul mic pentru a relua centrarea lui Sergino Dest, dar s-a lovit de portarul adversd.

De altfel, nici nu a putut să se bucure după gol. A fost dus în afara careului, a mai jucat câteva minute până la pauză, dar a fost transportat la spital, iar locul lui a fost luat de Brenden Aaronson.

Am spus tot timpul, este un lucru minunat când unul dintre cei mai buni jucători ai tăi este unul dintre cei mai muncitori. Nu pot spune destule lucruri pozitive despre Christian”, a spus selecționerul. Meciul cu Olanda are loc pe 3 decembrie, de la ora 17:00.

campionatul mondial 2022Gregg BerhalterStatele Unite ale Americii