Reacţia Simonei Halep, după eliminarea de la Montreal: ,,A fost un pic neaşteptat”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 12 august 2021, ora 08:31,
SIMONA HALEP
SIMONA HALEP

Simona Halep a fost eliminată încă din turul doi la Montreal, după ce a pierdut meciul cu Danielle Collins, locul 28 WTA.

După două ore şi 47 de minute de joc, Simona Halep a pierdut meciul cu Danielle Collins, din cadrul turneului de la Montreal, de la care sportiva din România avea mai multe aşteptări. Pentru jucătoarea de tenis din România a fost primul turneu la care ia parte, după accidentarea de la Roma. 2-6, 6-4, 6-4 a fost scorul final al partidei dintre Halep şi Collins, disputat joi dimineaţa în cadrul competiţiei din Canada, în proba de simplu feminin.

La finalul meciului cu Collins, Simona Halep a oferit prima reacţie. Aceasta spune că i-a destul de greu să joace un meci de aproape trei ore, având în vedere că a revenit după o accidentare.

,,A fost un meci grozav, mai ales după câteva luni de pauză. Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de toate. A fost însă un pic neașteptat. Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă cu privire la modul în care am jucat.

După trei luni este greu să joci trei ore la un nivel înalt cu cineva care a câștigat multe meciuri.”, a declarat Simona Halep, potrivit discountsutra.com.

În turul trei de la Montreal, Daniellle Collins se va duela cu Jessica Pegula, din SUA, locul 30 WTA.

Pentru că a fost eliminată în turul II de la Montreal, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 13.300 de dolari. De altfel, Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a mai ajuns în finală în 2015, iar din acest an, competiţia se numeşte National Bank Open.

Simona Halep, Montreal/Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep, Montreal/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | GESTUL MAI PUȚIN CUNOSCUT DIN MECIURILE SIMONEI HALEP: „I SE SCHIMBĂ COMPLET FAȚA!”

simona halepeliminaremontrealtenisrealitateareactiewtacollins