Reacţie dură după amânarea meciului Astra – Dinamo! ,,Când e să te ia dracu’, te ia din uşa bisericii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 14:57,
diego-fabbrini-dinamo

După decizia amânării meciului dintre Astra şi Dinamo, reacţiile oamenilor de fotbal nu au întârziat să apară.

Dumitru Dragomir este unul dintre oamenii avizaţi în fotbalul din România care a spus lucrurilor pe nume după ce partida de aseară nu s-a mai jucat. Partida a fost amânată din cauza focarului de Covid-19 de la Astra. Fostul preşedinte de la LPF spune că giurgiuvenii ar fi trebui să piardă meciul la masa verde şi să primească astfel o lecţie, ca data viitoare să fie mai prudenţi în ceea ce priveşte infectarea cu noul virus.

,,Să piardă cu 3-0! Dacă n-au avut grijă să se ferească… Ia să vedem, se mai îmbolnaveşte vreunul după asta? Toată Europa a dat drumul la stadioane, sunt mii de oameni în tribune, când ies, ies buluc. Mergeţi în piete să vedeti ce se întamplă. Oricât te-ai feri, când e să te ia dracu’, te ia din uşa bisericii. Eu mă duc în fiecare sâmbătă sau duminică la piaţă, îmi pun masca, manuşi, dar ştiu că nu mă ajută dacă tuşeşte unul lângă mine… Deocamdată sunt bine”, a declarat Dumitru Dragomir pentru PRO X

Fostul preşedinte de la Ligă crede că spectatorii ar trebui să fie lăsaţi pe stadion. Dacă în unele ţări accesul le este permis, în România aceştia nu au primit încă acceptul.

,,Părerea mea e să se joace cu spectatori, să se fereasca lumea. Cred că s-ar feri cu toţii. Uitaţi-vă ce se întâmplă în lume. Sunt restricţii peste tot, dar este aproape imposibil să scăpăm. N-aţi văzut la metrou sau în autobuze ce se întâmplă?

Trebuie să purtăm masca şi să ne ferim că n-avem încotro. Deşi cred că oricât ne-am feri, tot o să trecem prin minunea asta cu toţii. De doctori trebuie să avem grijă. Ei să nu se îmbolnăvească pentru că dacă se îmbolnăvesc doctorii, e nenorocire!„, a mai punctat Dragomir.

Meciul dintre Astra şi Dinamo a fost reprogramat pentru data de 14 noiembrie, la o oră care urmează a fi anunţată.

Citeşte şi Reveniri de titlu la FCSB! ,,Perla” lui Becali se întoarce pe teren

masa verdeAstracoronavirusdragomirrealitateadinamo
Dinamo

Câți bani datorează de fapt Dinamo. Anunțul care crează îngrijorare în Ștefan cel Mare

adi vasile

Lotul convocat de Adi Vasile pentru meciurile cu Spania! Cristina Neagu, absentă