Reacție dură după arbitrajul din meciul FCSB – UTA: „O seară tristă pentru fotbal”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 16:13,
FCSB – UTA
FCSB – UTA

Bogdan Apostu, un apropiat al echipei UTA, a criticat arbitrajul din meciul FCSB – UTA 2-1, disputat duminică seară, în etapa a 18-a a Ligii 1.

Golurile marcate de gazde au venit în urma unor penalty-uri controversate.

E o seară tristă pentru fotbal, pentru că sunt convins că nicio echipă din România nu are nevoie de un astfel de arbitraj. Cred că UTA a fost în această seară (n.r. aseară) prea mică pentru o brigadă atât de mare.

Atât timp cât arbitrul influenţează în acest mod desfăşurarea unei astfel de partide frumoase, e păcat pentru fotbalul românesc.

Sper ca cel târziu la vară să fie implementat acest sistem (n.r. VAR), pentru că practic se fură nişte puncte meritate unor echipe”, a declarat Bogdan Apostu.

În minutul 21, centralul Marian Barbu a acordat prea uşor o lovitură de la 11 metri, în urma unui contact între Octavian Popescu şi Roger. Apoi, în minutul 80, la scorul de 1-1, centralul meciului a fluierat un henţ în careu, dar faza s-a născut dintr-o centrare a lui Dumiter din afara terenului.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | FCSB, VICTORIE CU DOUĂ PENALTY-URI CONTRA UTA-EI. ARĂDENII AU CONTESTAT AMBELE LOVITURI DE PEDEAPSĂ

bogdan apostufotbalutafcsbrealitatealiga 1