Reacţie dură după ce Florin Gardoş a fost numit de arbitru ,,puşcărie de fotbalist”: ,,Nu mai fiţi aroganţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 13:26,
Gardos

Academica Clinceni s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-0, în etapa a 11-a a Ligii 1. 

Centralul partidei, Radu Petrescu, s-a aflat într-un conflict pe parcursul partidei cu Florin Gardoş. Acesta l-ar fi numit pe jucător drept o ,,puşcărie de fotbalist”.

Antrenorul celor de la Clinceni, Ilie Poenaru, a reacţionat destul de dur după acest conflict. Tehnicianul spune că jucătorii şi antrenorii nu primesc un foarte mare respect din partea arbitrilor în Liga 1.

Dacă tu ai auzit asta, atunci înseamnă că așa a fost… Eu vreau să mă abțin, dar Florin Gardoș era dezamăgit la final de meci. Noi avem momente când le iertăm greșelile, dar să aibă decența să ne trateze frumos și să ne vorbească frumos.  Nu ne mai tratați de sus, nu mai fiți aroganți cu noi, pentru că greșelile cele mai mari le fac ei. A arbitrat meciuri din străinătate și a fost foarte bun, la fel și la noi, dar s-a văzut o aroganță, ne-a tratat de sus. Suntem oameni.

Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător de națională, un jucător care a jucat pe unde a jucat. Nu poți să te comporți în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu sunt luat în seamă. Nu e vorba doar de Clinceni. E o necunoscută și pentru noi. Asta e, nu mai contează, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, a spus Ilie Poenaru pentru ProSport.

Academica Clinceni are un sezon excepţional. Echipa a ajuns pe locul 4 în Liga 1, cu 19 adunate din 11 jocuri disputate. Doar 6 lungimi o despart pe formaţia lui Ilie Poenaru de liderul Craiova, care are în acest moment 25 de puncte.

Citeşte şi Paul Neagu, noi explicații în scandalul sfârșitului de an din sportul românesc

 

gardoșscandalpuscarie de fotbalistPetresculiga 1realitateaclinceniviitorul
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”