Reacţie dură după ce Gheorghe Mustaţă s-a pozat pe arena din Ghencea! ,,Armata nu păzeşte stadionul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:21,
mustata

Gheorghe Mustaţă, şeful de galerie de la FCSB, a reuşit să intre pe noua arenă din Ghencea, acolo unde va juca CSA Steaua, echipa din Liga a treia.

Liderul suporterilor FCSB s-a pozat cu un fular pe noua arenă şi a pus apoi pozele pe social media. Acesta a avut şi un mesaj pentru urmăritori: Bau! Aici va sta Peluza Nord!”

O reacţie nu a întârziat să apară nici din tabăra cealaltă. Fostul preşedinte al secţiei de fotbal a celor de la CSA Steaua a reacţionat după ce liderul de galerie al FCSB-ului a pătruns pe bijuteria din Ghencea.

Citeşte şi Ce surpriză! Liderul galeriei de la FCSB a mers pe arena din Ghencea: “Bau! Aici va sta Peluza Nord!”

Cristian Neagoe a reacţionat destul de dur la adresa celor care păzesc arena şi l-au lăsat pe Mustaţă să intre. Acesta spune că nu armata păzeşte stadionul, de aceea a reuşit, cel mai probabil, liderul de galerie să intre pe stadion.

,,Vreau să vă spun încă de la începutul discuției că eu nu mai sunt la Steaua începând cu 1 octombrie. Am ieșit la pensie. Cum a intrat Mustață pe stadionul din Ghencea? În primul rând vreau să știți că nu Armata păzește acest stadion. 

Stadionul aparține celor de la CNI, iar cei de la pază în mod sigur habar nu avut cine este Gheorghe Mustață și pe cine reprezintă acest suporter. Dacă el nu le-a dat 3 lei de o bere, atunci în mod sigur cei care erau pe la porți au crezut că este de la noi de la Steaua după ce l-au văzut cu acel fular. Poate că acum suporterii Stelei s-au supărat, dar pe viitor cei care păzesc porțile de la stadion trebuie să fie mai vigilenți, deoarece nu poți să lași pe oricine să intre în arenă”, a declarat fostul oficial de la Steaua pentru Pro Sport.

Juristul, Florin Talpan, este de părere că formația condusă de Gigi Becali nu are ce căuta vreodată pe arena din Ghencea, deoarece acest stadion este exclusiv doar al lui CSA Steaua.

FCSB nu poate juca niciodată în Ghencea! Noi avem echipă de fotbal care va evolua pe acel stadion, de ce să primim alte echipe? Avem casa noastră, noi unde să jucăm? Noi vom juca acolo! FCSB să joace în Berceni, cum se cheamă localitatea aia a lor. Avea sediul prin Mogoșoaia la un moment dat.”, a declarat Talpan pentru Digi Sport.

Citeşte şi EXCLUSIV | Aceasta este rețeța câștigătoare la vârful fotbalului românesc: “Sistemul este brevetat de Burleanu”

mustatafcsbneagoerealitateacsa steaua
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”