Reacţie vehementă la adresa lui Djokovic: ,,E vina lui! Nu m-aş fi urcat în avion”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 11:56,
Novak Djokovic. Foto: Profimedia
Novak Djokovic. Foto: Profimedia

Novak Djokovic va fi deportat din Australia. Acesta a pierdut procesul în care cerea să i se accepte viza pentru a putea participa la Australian Open.

Ilie Năstase, fostul număr 1 ATP, a reacţionat după ce Nole a fost învins de autorităţile australiene. ,,Nasty” este de părere că Djokovic a greşit enorm că nu s-a conformat regulilor australiene.

,,Dacă nu i se permite să intre în țară, e și vina lui pentru toată această situație. Eu nu m-aș fi suit în avion, n-aș fi riscat ce a riscat el.

Oficialii turneului i-au zis: «Hai, vino așa, poate găsim o dispensă». A riscat și uitați ce s-a întâmplat. Mi s-a părut dubios tot ce a făcut cu acel formular, pe care l-a completat altcineva. Nu-l dai pe mâna altcuiva să-l completeze, nu știe ăla ce ai făcut tu în ultimele 14 zile.

Dacă mie mi se spune că trebuie să fac ceva, înseamnă că așa trebuie să fac, cu toate că sunt cel mai bin din lume.

Probabil că la Roland Garros, Wimbledon sau US Open va trebui să respecte ce i se cere. Plus că turneele respective vor lua măsuri pentru a nu se mai ajunge aici.

Nu cred că Djokovic va fi afectat psihic. Dacă era lăsat sa joace, n-avea treabă. El e puternic. Unii vor fi de partea lui pentru ce a făcut, alții contra lui. O să aibă o imagine extraordinară printre cei nevaccinați.”, a declarat Ilie Năstase, pentru GSP.

Foto: Profimedia

Citeşte şi Ministrul Imigrării reacţionează după ce i-a anulat viza lui Djokovic: ,,Aceste politici sunt fundamentale”

australian openilie năstaseviza anulataaustralia