”Regele” a TUNAT ȘI A FULGERAT la adresa lui Gigi Becali! ”Nu a învăţat nimic după câţi ani are în fotbal!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat luni, 26 noiembrie 2018, ora 10:06,
hagiii

După partida de aseară din Copou, în care FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva formației moldovene Poli Iași, ”meciul” s-a mutat la TV.

Gică Hagi (53 ani) a intervenit în direct în cadrul unei emisiuni la Digi Sport și i-a răspuns lui Gigi Becali (60 ani) după ce acesta a l-a criticat pe Florinel Coman:

”Ăştia nu ajung niciodată fotbalişti. Te forţăm ca să luăm milioane pe tine. Că dacă fac un 11, intră Teixeira acolo, în stânga, în locul tău şi numai intri tu niciodată în locul lui. Aşa că dacă este după primul 11 şi e echipă mare Steaua, nu mai joacă el, Florinel, acolo, în viaţa lui. M-a păcălit Gică cu Mbappe. A pierdut toate mingile, a dat doar atunci o pasă. Nu a mai dat un gol de şapte luni. S-ar putea să stea pe bancă muuult şi, hăhăhăhă, mult de tot. Trebuie multe înjurături să tragă până revine. Prinde la anul, când îl vând pe Tănase sau pleacă Teixeira. Peste un an o să fie şi el montat în primul 11″este declarația patronului FCSB care i-a stârnit furia ”Regelui”.

Vezi și VIDEO | BECALI îl face PRAF pe COMAN: „Băi, Mbappe-ule, nu o să ajungi fotbalist!”

Imediat după criticile omului de afaceri, Hagi a intrat în direct și i-a răspuns. I-a explicat acestuia cât de urât a vorbit la adresa lui Coman și i-a reamintit performanțele pe care internaționalul U21 le-a acumulat.

„Coman şi Tănase sunt cei mai buni de la Steaua sub 24 de ani. Cum să-l critici pe Coman care e golgheterul loturilor naţionale, ever? Ever! Aşa se distrug jucătorii, cu opinii şi cu păreri pe care le-a făcut dânsul în seara asta. Să ieşi şi să-i denigrezi la televizor, nu se poate! Înseamnă că ori e alimentat din spate cu ceva negativ, ori dânsul nu a învăţat nimic după zece ani sau după 15 ani, câţi are în fotbal. Nu a învăţat!

Când un jucător de 19, 20 de ani e vorbit din propria casă, vă daţi seama cum se simte acel copil? Domne, e un copil. Acesta nu e un sprijin. Cum vrei să joace? Ai dat banii pe care i-ai dat pentru că e campionul României, a câştigat campionatul cu Viitorul, a făcut diferenţa cum o face şi la Steaua, dar nu ştii să-l apreciezi. Gândeşte-te bine ce faci, dacă vrei să ai succes! M-am supărat pentru că s-a luat de echipa noastră. Nu de Coman, că nu mai e la mine în casă. Dar e păcat de un produs valoros pe care îl ai să vorbeşti în halul ăsta. Vorbesc cifrele şi randamentul jucătorului.” au fost cuvintele fostului mare internațional la adresa lui Becali.

Citește și Hagi a ”luat foc” și l-a făcut PRAF pe Becali: ”A intrat în fibrilații. Să-i fie rusine! Vezi-ți de casa ta!”

gica hagiregelegigi becalimbappescandalliga 1copouFlorinel Comantanasefcsb
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”