”Regele” sare la gâtul celor care îl critică pe Ianis: ”La Rangers trebuie să fii cel mai bun!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 12 octombrie 2020, ora 19:38,
ianis hagi rangers

”Regele” fotbalului românesc sare la gâtul celor care îl critică pe Ianis, fiul său.

Internaționalui român evoluează la Rangers, în Scoția, iar de-a lungul timpului a fost pus la zid din pricina clubului pentru care joacă.

Gică Hagi îi contrazice pe criticii fiului său. Fostul mare internațional a explicat că nu oricine poate evolua pentru actuala formație a fiului său din cauza faptului că scoțienii caută cei mai buni jucători.

În acest sezon, Ianis a bifat 10 apariții pentru Rangers în campionat, reușind un gol. Tânărul fotbalist este cotat la 4.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

„Rangers este un club unde ajung numai jucători mari. Acolo nu poate să joace unul care e mic. Trebuie să existe mai mult respect din partea românilor față de un club precum Rangers. Și Juventus a fost în Liga 2, dar tot Juventus e.

Să joci la Rangers nu e ușor, pentru că acolo trebuie să fii cel mai bun, să duci presiunea. Dacă nu poți să reziști presiunii, nici măcar nu ajungi la ei în casă. Rangers este un club din vest, nu din est. Acolo este fotbalul mare! Îți cade istoria în cap la Rangers, nu poți să joci dacă nu faci față presiunii.” a declarat Gică Hagi la DigiSport.

gică-hagi-viitorul-liga-1

Citește și EXCLUSIV | Rădoi, apărat după umilința din Norvegia: ”Nu e vina lui! Aria de selecție e slabă!”

realitateagica hagirangersdeclaratiiianis hagi
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului