Reghecampf, umilință totală – pus la zid fără milă de fata lui: „A greșit enorm! A rămas o umbră. Sper să salveze măcar jumătate din ce i-a dat mama!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 04 ianuarie 2022, ora 11:59,
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a depus actele de divorț, după o căsnicie cu Anamaria Prodan care părea că nu duce lipsă de absolut nimic!

Acum, actualul antrenor al celor de la CSU Craiova este pus la zid și de Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica sa vitregă. Acesta a dezvăluit prin intermediul unui interviu acordat în presa din Polonia că este total dezamăgită de alegerile lui Reghecampf. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că se roagă împreună cu familia sa ca tehnicianul să își dea seama de greșelile grave pe care le-a comis în ultima vreme și speră ca acesta să nu alunece pe o pantă mai abruptă decât se află acum.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.”, a spus Rebecca, potrivit Transfery.info.

Citește și Fiica Anamariei Prodan are ambiții mari la Academica Clinceni: „I-am promis că o voi face mândră!”

declaratiirebecca dumitrescureghecamof