Regretul carierei pentru Ovidiu Herea! Fostul rapidist a dat cărțile pe față: „Aveam bagajele făcute pentru Lyon și Milan, dar totul a picat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 22:33,
Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Ovidiu Herea, fostul fotbalist român, a vorbit recent despre marele regret al carierei sale.

Mai exact, acesta a povestit despre perioada petrecută la Rapid și despre transferurile eșuate la granzi ai Europei. Iată ce a spus.

„Aveam bagajele făcute pentru Lyon și Milan, dar totul a picat!”

Eu îi spuneam mereu că vreau să plec și să joc în străinătate, dar el credea că eu vreau să plec la Steaua. Normal că-mi doream să continui și la Rapid, dar voiam să văd cum e și în străinătate.

Am și avut oferte foarte bune pentru mine pe care le-a refuzat! Am avut un amical la un moment dat cu Dnipropetrovsk, cu Juande Ramos antrenor. Mi s-a spus înainte de meci că vin pentru mine, să mă urmărească.

Șumudică m-a băgat la pauză când era 1-0 pentru ei, am intrat și-am dat două goluri. Imediat după meci au venit cu o oferta de 3 milioane de euro, dar Rapidul tot a cerut bani în plus, dar și comisioane. Așa a picat transferul.

S-a mai întâmplat cu Lyon, inclusiv AC Milan, plus alte echipe care s-au mai interesat de mine. De fiecare dată se blocau de refuzurile clubului. Așa a fost să fie… La un moment dat, cluburile s-au pus la masă și s-au înțeles.

Chiar mi-au comunicat să-mi fac bagajele, mi-am luat la revedere de la băieți și după o oră totul a picat. Până la urmă, așa a fost să fie și nu regret nimic pentru că m-am simțit bine la Rapid, unde am jucat 7 ani. În Giulești e cea mai frumoasă atmosferă din România!”, a spus Herea, potrivit GSP.ro.

rapidovidiu herea