Remarcatul lui Ioan Andone după FCSB – Dunajska Streda: „Poate să coste și 15 milioane de euro”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 21:54,
Darius Olaru
Darius Olaru

FCSB a acces în play-off-ul Conference League la fotbal, după ce a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda cu 1-0 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a Turului 3 preliminar.

Cel mai bun jucător de la FCSB e Darius Olaru, de departe”, consideră Ioan Andone

Andrei Cordea a înscris, în minutul 29, unicul gol al unei partide disputate în faţa a 40.400 de spectatori. În tur, FCSB s-a mimpus cu același scor.

Fostul antrenor Ioan Andone a fost prezent la meci și l-a lăudat pe Darius Olaru, pe care îl consideră cel mai bun jucător de la gazde. „FCSB putea mai mult, putea să înscrie mai mult și să câștige cu 3 sau 4 la 0.

Fundașii centrali sunt puțin cam lenți, dar probabil pentru că sunt și înalți. Oricum, stau mai bine ca în anii trecuți.

Cel mai bun jucător al lor e Olaru, de departe. El poate să coste și 15 milioane de euro. Mi-a plăcut cel mai mult în acest meci”, a declarat Ioan Andone, conform gsp.ro.

Darius Olaru aleargă prea mult. Se irosește”, atrage atenția Mihai Stoica

La rândul lui, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, l-a lăudat pe Olaru, despre care spune că „aleargă prea mult”.

Singura problemă pe care o are Olaru este că aleargă prea mult. Este singurul jucător pe care l-am întâlnit în 30 de ani de carieră căruia îmi vine mereu să îi spun să nu mai alerge.

La un moment dat, se irosește. Depune efort în toate zonele terenului, și ofensiv, și defensiv.

Poate o să-i vină cu experiența, nu trebuie neapărat să joace pentru el, dar să se conserve puțin, pentru a fi mult mai proaspăt pe faza ofensivă. Aleargă prea mult…”, a afirmat Mihai Stoica.

darius olaruioan andoneconference league