Remiza cu CSM Slatina l-a înfuriat pe Daniel Oprița! Când va pleca de la CSA Steaua

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 26 septembrie 2023, ora 17:43,
Daniel Oprița
Daniel Oprița

Echipa CSA Steaua a remizat, acasă, cu CSM Slatina, 1-1, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a, și se află pe locul 13.

O prestație slabă, cel puțin în prima repriză”, a recunoscut Daniel Oprița după CSA Steaua – CSM Slatina 1-1

În actualul sezon, CSA Steaua a adunat victorie și 5 remize, lucru care-i nemulțumește atât pe fani, cât și pe antrenorul Daniel Oprița.

O prestație slabă, cel puțin în prima repriză. După care, în a doua, am mai încercat să jucăm ceva, ne-am creat câteva ocazii.

Nu am reușit să revenim, să întoarcem scorul, am reușit doar să egalăm. Dar o prestație slabă a jucătorilor, lipsă de atitudine, lipsă de multe lucruri.

Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua, ce îmi doresc eu de la ei, dar sper să punem lucrurile la punct, să înțeleagă cine e Steaua, o echipă cu suporteri pretențioși, cu nume mare, așa că trebuie să realizeze lucrul acesta cât mai repede”, a spus el.

Daniel Oprița ia în calcul ca la vară să plece de la CSA Steaua

Tehnicianul a abordat și problema plecării de la gruparea roș-albastră. „Am contract până la vară și sunt decis să îl termin. De la vară, voi vedea, se termină contractul, nu știu ce va fi, dar până atunci am contract. Am vrut în vară să plec, am avut o discuție, am spus că merg în continuare.

Eu merg până la capăt. Mai am contract un an și cred că mi se poate permite să am un început mai greu când încerc să formez o echipă nouă practic.

În vară am avut o discuție… pentru că exista lucrul acesta cu dreptul de promovare, dar mai am un an de contract și s-a decis că trebuie să continuăm.

Am fost de acord, aveam contract până la urmă, trebuia să îl respect, așa că l-am respectat și trebuie să îl respect”, a detaliat tehnicianul, potrivit iAM Sport.

csa steauadaniel oprita