Restanţele financiare, problema numărul 1 în fotbalul românesc! ,,Nu respectă munca oamenilor, dar cer performanţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 22:11,
FOTBAL:FC BOTOSANI-CHINDIA TARGOVISTE, LIGA 1 CASA PARIURILOR (4.10.2020)

Cele mai multe echipe din Liga 1 se confruntă cu mari probleme finaciare, iar întârzierile de plată sunt de cele mai multe ori la jucători.

Cea mai dificilă situaţie din Liga 1 se află acum la Dinamo. Jucătorii sunt neplătiţi de trei luni de zile, deşi Pablo Cortacero a dat un comunicat prin care anunţa că banii vor ajunge la jucători în această săptămână.

Doi foşti mari fotbalişti ai României au comentat situaţia din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău şi Cristi Dulca spun că fotbalul românesc nu poate evolua dacă problemele financiare se vor menţine în Liga 1.

Sabău spune că oficialii cluburilor nu respectă munca oamenilor de la echipă, însă în schimb cer performanţă.

,,Ne miră când sunt nişte reacţii ale jucătorilor şi ale staff-ului? Se acumulează această nemulţumire, pentru că nu eşti respectat, nu eşti apreciat. E o înţelegere pe care o faci cu cei din conducere, se semnează contracte şi tot aştepţi. Clar, conducerea dă semnale că nu apreciază şi nu respectă munca pe care o fac oamenii din club… dar cer performanţă”, a spus Sabău pentru Looksport.

Cristi Dulca spune că jucătorii unei echipe devin foarte frustraţi în momentul în care nu sunt plătiţi.

,,Din păcate, cam des analizăm problemele cluburilor, mă refer la problemele financiare. La foarte multe echipe sunt probleme… Iaşi, Dinamo… nu este un lucru bun. De aici, vine frustrarea unui jucător sau a unei echipe, neavând condiţii şi nefiind plătiţi la zi„, a spus şi Dulca pentru Looksport.

Fotbalul românesc se află în acest moment într-o prăpastie. CFR Cluj este singura echipă care a mai performat în fotbalul european în ultimii ani.

Citeşte şi EXCLUSIV | Haosul de la Dinamo, prea greu şi pentru suporteri! ,,Sumele sunt foarte mari”

 

restantedulcaliga 1realitateasabauprobleme financiare
Ilie Nastase

Iie Năstase s-a decis unde vrea să-şi amplaseze statuia: ,,Am înnebunit cu toţii?”

Antrenament Danemarca

Danemarca şi-a anulat toate antrenamentele de duminică, după cazul lui Eriksen