Reuşita lui Adi Mutu de la U21, lăudată de un fost câştigător de Champions League! ,,Mă bucur că surprinde ca antrenor”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 16:50,
adi-mutu-selecționer-u21

Adrian Mutu a reuşit să se califice cu Naţionala de tineret la EURO U21, din postura de selecţioner, după 1-1 cu Danemarca U21.

Este cea mai importantă performanţă a lui Mutu de când a devenit antrenor de fotbal. Reuşita lui Adrian Mutu nu a trecut neobservată nici de un fost câştigător de UEFA Champions League.

Dimitar Berbatov, fost fotbalist la Manchester United, spune că se bucură să-l vadă pe Mutu că se descurcă foarte bine şi ca antrenor. Bulgarul mai declară că ,,Briliantul” a surprins foarte multă lume prin poziţia sa de antrenor. Berbatov spune că următorul pas în cariera de antrenor a lui Mutu îl reprezină scaunul de selecţioner al primei reprezentative.

Mă bucur să-l văd pe Adrian Mutu descurcându-se bine ca antrenor. Mutu, care este golgheterul României din toate timpurile, a îndrumat echipa de U21 către al doilea Campionat European consecutiv U21. Nu îl cunosc personal, dar este minunat să-l văd surprinzând mulți oameni ca antrenor. Pun pariu că puțini oameni se așteptau să devină antrenor, chiar dacă a fost un jucător grozav, mai ales la Fiorentina. 

Următorul pas pentru Mutu ar fi să devină managerul echipei de seniori a României în cele din urmă. Gestionarea jucătorilor sub 21 de ani este o modalitate bună pentru un tânăr antrenor de a-și începe cariera. Mulți foști jucători, ca mine, așteaptă ca cineva să le dea o șansă. Este minunat să-l văd pe Mutu profitând de ocazia care i-a fost dată,a declarat Berbatov după reuşita lui Mutu cu naţionala de tineret.

România U21 s-a calificat la al doilea Campionat European de tineret consecutiv. ,,Tricolorii” lui Mutu vor să repete performanţa din vara lui 2019, când reprezenativa de tineret a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Citeşte şi Suma fabuloasă pe care o scoate Becali din buzunar după ce a pierdut procesele cu trei jucători

euro 2021mutuBerbatovu21romaniarealitateanationala de tineret
EURO 2020- profimedia-0590506911

Blestemul EURO 2020! După momentele cu Eriksen, un copil de doar 8 ani și-a pierdut viața

FCSB v CFR Cluj – Liga 1 Romania, Bucharest – 19 Mar 2021

Eugen Neagoe, despre lupta la titlu: „Trebuie să se întărească pentru a emite pretenții”