Revitalizare cerută pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă: ,,Sunt inutili dacă sunt folosiţi în acest fel”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 14:41,
Parma- Man și Mihăilă, sursa foto- Profimedia Images
Parma- Man și Mihăilă, sursa foto- Profimedia Images

Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au parte de cel mai bun sezon la Parma. Cu obiectiv promovarea în Serie A, echipa se află în acest moment pe poziţia a 15-a în Serie B, cu doar 19 puncte acumulate din 16 etape.

Fulvio Ceresini, fost preşedinte la Parma, a vorbit despre situaţia echipei de pe Ennio Tardini. Acesta este de părere că Dennis Man şi Valentin Mihăilă trebuie revitalizaţi. Fostul oficial al Parmei nu crede că cei doi jucători funcţionează într-un sistem cu cinci mijlocaşi.

,,Dacă lucrurile nu merg, 11 jucători nu pot fi schimbați: acum trebuie să-i recuperăm pe cei pe care îi avem deja și care, până în prezent, nu au reușit încă să se exprime la întregul potențial. Va fi nevoie de unele ajustări, în unele zone ale terenului mai mult decât în ​​altele, având în vedere că în această vară am uitat complet să o facem. În acest moment trebuie să-i recuperăm pe Man și pe Mihaila: cei doi sunt două aripi pure, nu pot juca să facă cincile la mijlocul terenului la distanță maximă cu apărare în 3, pentru că sunt inutili dacă sunt folosiţi în acest fel, ei care din punct de vedere tehnic sunt buni si rapizi în spaţii.

Citeşte şi EXCLUSIV | GREŞELILE DE ARBITRAJ, GATA SĂ DISPARĂ DIN LIGA 1: ,,ÎN PLAY-OFF VOM AVEA VAR”

Chiar și presupunând că sunt dispuși s-o facă, i-am pierde din punct de vedere al atacului și al apărării nu ar fi confortabil, am văzut-o deja cu Brunetta, care este un jucătoar bun la dribling și pus în fața apărării nu se descurcă cât de bine putea. Acesta este ABC-ul: nici măcar Delprato nu-l vedem în dreapta, în stânga, în apărare, la mijloc… Să se facă o formație, cât mai bună, cât mai echilibrată și să continuăm cu asta. Acestea sunt problemele pe care le-am văzut până acum, aș vrea să vorbesc cu Maresca și să-l pun să explice care a fost primul unsprezece pe care îl avea în cap.

Cu acest 3-3-3-1 a vrut sa propuna un fotbal utopic si dupa 3-4 jocuri ce a facut? Și-a schimbat forma, la fel ca și Liverani anul trecut, ceea ce a supărat totul pentru că rezultatele nu au venit. A juca 5 sau 4 nu este același lucru, mișcările sunt diferite, la fel ca și interpretarea rolurilor și a pozițiilor de ocupat.”, a declarat Fulvio Ceresini, potrivit Parmalive.com.

Citeşte şi TURCII ARUNCĂ BOMBA: ,,MAN A SEMNAT CU GALATASARAY”

parmavalentin mihailadennis manfulvio ceresiniserie Brealitatea