SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Revolta unui patron din Liga 1: „Nu se poate! Oameni buni, vaccinați-vă!”. Mesaj pentru Biserică și politicieni

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 15:15,

Valeriu Iftime continuă să pledeze pentru vaccinarea într-un număr cât mai mare a românilor și a transmis un mesaj-manifest către cei care conduc statul!

Finanțatorul celor de la FC Botoșani este îngrijorat în ceea ce privește sănătatea oamenilor din România, care au o anumită reticență la ora actuală față de vaccinul anti-COVID-19. Iftime a dezvăluit care este situația reală de la echipa lui Marius Croitoru, în privința administrării serului, și consideră că atât Biserica, cât și conducătorii statului ar trebui să se implice mai mult în creșterea numărului de persoane vaccinate.

Valeriu Iftime

„Faptul că nu ne vaccinăm este un caz mondial. Am vorbit cu niște doctori și nu înțelegeau de ce sunt doctori care spun să nu ne vaccinăm. Este ceva împotriva normalității! E incredibil. La Botoșani am început acum câteva luni cu vaccinul. Le-am zis jucătorilor să se vaccineze. Cred că suntem mai mult de 70% vaccinați.

Este o mare greșeală din partea celor de la FCSB și a lui Becali. Fotbaliștii par o masă de manevră. Mă uitam la cum se îmbracă, la cum se comportă, la cum se tatuează și nu se vaccinează… Mi se pare că am căzut și din cauza lipsei de cultură a sportivilor. Sunt unii oameni, care din întâmplare sau din nefericire, sunt formatori de opinie și spun la televizor niște prostii de te doare mintea. Nu știu cine o să plătească.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

Eu am văzut oameni necăjiți, de 60-70 de ani, la pat, nevaccinați și abia respirau. Spuneau «Nu știu ce să fac. Poate m-aș vaccina». Și Biserica trebuie să dea un mesaj mai direct, mai radical. Ne omorâm unii pe alții. Nu-i omorâm pe cei pe care îi îmbolnăvim, ci pe cei care nu se pot trata în spitale. Acum și vânzoleala din politică…

Nici Președintele nu iese, Prim Ministru nu avem… Nimeni nu dă nicio direcție, nu Cei din Occident s-au vaccinat, noi nu. Noi și bulgarii. Dacă luați orice listă a valorilor europene, noi suntem pe ultimele locuri. Toate țările au în atenție discuția despre COVID. Și vezi două țări din Europa care sunt împotrivă. Nu se poate! Oameni buni, vaccinați-vă! Eu am vorbit cu fotbaliștii, le-am zis «Faceți tot ce se poate ca să vă vaccinați!». Noi suntem și foarte precauți. Fiecare vine cu mașina personală, dezinfectăm vestiarul…

Semnale de la LPF sau FRF? Nu! Ei dorm bine de tot. Ce semnale… Semnale că ce? La noi abia acum se consideră că e o problemă. Au fost tot felul de petreceri, fără mască. Am văzut un eveniment la nu știu ce biserică. Credeți că avea vreunul vreo mască? Aici e problema. La restaurante nu te întreabă nimeni de vaccin. Pe mine nu m-a întrebat nimeni.  Suntem în alte lume. Avem o îngâmfare… Vedem oameni la televizor care zic să nu vaccinăm, doctori care spun lucruri nepotrivite.

Eu cred în severitatea acestei boli Și cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre. Nu cred că la fotbal e problema. Sunt stadioane în aer liber. Ce să faci? Și așa vin 10 oameni. La Voluntari sunt 15, la mine 30, iar la Clinceni sunt 8. Noi nu ne aducem 1000 de spectatori. La stadioane e simplu să te protejezi. se spune «Vaccinați-vă! Vă oblig».”, a spus Iftime la ProX.

Citește și GIGI BECALI, DESFIINȚAT DUPĂ CE LE-A INTERZIS JUCĂTORILOR SĂI SĂ SE VACCINEZE: „TE DOARE MINTEA. E VORBA DE LIPSĂ DE EDUCAȚIE”

 

vaccinvaleriu iftimeCovid-19declaratiirealitatea