Rică Răducanu a vorbit despre restaurantul său de pe litoral: „Pe unii turiști îi servesc chiar eu, mai dau un autograf!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 aprilie 2024, ora 18:14,
Rică Răducanu
Rică Răducanu

Rică Răducanu a vorbit recent despre restaurantul său de pe litoral. Fostul mare portar român a dezvăluit care este situația afacerii sale.

De asemenea, fostul mare rapidist a mărturisit că nu se dă înapoi de la servirea clienților, semnând chiar și autografe.

„Pe unii turiști îi servesc chiar eu, mai dau un autograf!”

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu, pentru cei de la playtech.ro.

rica raducanu