Robert Niță, dezvăluiri despre George Copos în perioada Rapid: „La un moment dat a numărat fursecurile!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 12:28,
George Copos
George Copos

Robert Niță, fostul atacant al celor de la Rapid, a vorbit recent despre fostul său patron, George Copos. Fostul jucător a dezvăluit detalii despre fostul acționar al giuleștenilor.

Mai exact, Niță a povestit cât de chibzuit era Copos până și cu mâncarea oferită de club jucătorilor. Iată ce a spus despre Copos.

„La un moment dat a numărat fursecurile!”

„Zgârcit dă bine la public. Eu am mai spus-o de-a lungul timpului, George Copos se identifică cu istoria Rapidului. Dacă nu ești cumpătat nu poți să ajungi la nivelul financiar al lui George Copos. Mie îmi place să zic cumpătat, calculat. George Copos, mulți ani, a însemnat Rapid. Fără el nu devenea o forță și nu avea trecutul din momentul de față. 

La ora 5, după odihnă, coboram la celebrul colazione, unde beai un ceai, o cafea. Îți aduceam doamnele de la restaurant de la Rapid 5-6 fursecuri pe o farfurie, nu era moda cu bufetul suedez. La Rapid nu ar fi prins bufetul sueduz cu George Copos. Înainte de derby-uri, de meciurile importante din cupele europene venea, și lua gustarea cu noi. La un moment dat a numărat fursecurile, câte 6 fursecuri de persoană, și a întreabt doctorul dacă nu e prea mult: ‘De ce nu sunt doar 4 pentru că ne umflăm în burtă, mai sunt doar 4 ore până la meci! Domne, mănâncă ăștia așa mult? Și ceai, și cafea și suc, bagă și 6 fursecuri, mai pot să alerge?’. Și întâmplător sau nu, la următorul colazione am avut 4 fursecuri”, a declarat Robert Niță, pentru Pro TV.

George Coposrapidrobert niță