Rodion Cămătaru le atrage atenția celor de la Dinamo: „Dacă pierd, se cam duc șansele de salvare sau baraj”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 17:29,
Dinamo
Dinamo

Echipa Dinamo va întâlni vineri FCU 1948 Craiova, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 24-a a Superligii.

Dacă Dinamo pierde, se cam duc șansele de salvare sau de baraj”, atrage atenția Rodion Cămătaru

În prezent, formația bucureșteană se află pe locul 15. Dacă FC Botoșani, care joacă acasă cu Poli Iași, adună cu un punct mai mult decât Dinamo, cele două vor face schimb de locuri.

Situația este cu atât mai gravă cu cât distanța față de următoarea clasată, FC Voluntari, este de 9p.

Fostul mare atacant Rodion Cămătaru recunoaște că echipa din Bănie continuă să fie mare lui iubire, dar are sentimente și pentru Dinamo, la care a jucat 3 ani.

Va fi un meci foarte important pentru Dinamo, dacă pierde se cam duc șansele de salvare sau de baraj. Va fi dificil pentru ambele formații.

FCU 1948 Craiova e o echipă care vine după câteva înfrângeri, deși nu a jucat rău, mai ales cu Rapid. Să ai 3-1 și să pierzi, înseamnă că ai niște slăbiciuni.

E un meci pe viață și pe moarte, fiecare e decisiv până la începerea play-out-ului”, a spus fostul jucător, care a marcat 198 de goluri în 377 de partide bifate pentru ambele formații.

Au fost multe interese ca Stadionul Dinamo să nu se facă”, surprinde fostul atacant

Rodion Cămătaru se așteaptă ca Dinamo să câștige și puncte, nu doar să primească laude pentru jocul frumos.

Dinamo a pierdut nemeritat cu Rapid, mi-a plăcut, în mare. A ratat ocazii multe, are și niște slăbiciuni în apărare. Dacă va juca și azi așa, va fi dificil pentru Craiova. Au venit jucători noi, i-a pus destul de bine în teren.

Dinamo a lăsat o impresie bună cu Rapid. Oamenii care iubesc echipa au speranțe mari. Am jucat acolo, nu pot să mă dezic. Aș fi fariseu să mint.

A reprezentat ceva în viața mea Dinamo. Am jucat la două echipe, Craiova a fost iubirea mea și rămâne în continuare, am jucat 11 ani, și Dinamo”, a mai precizat el, potrivit gsp.ro.

Cămătaru surprinde și spune că au existat interese ca noul stadion al lui Dinamo să nu se construiască. „Nu am mai fost pe stadionul Dinamo de foarte mult timp.

Nu am mai fost de mult la un meci de-al lui Dinamo. Sunt speranțe mari pentru noul stadion, locația e superbă. Au fost și multe interese, ca să nu se facă, fiind o poziție extraordinară”, a încheiat Cămătaru.

rodion cămătaru