România All Stars – Galatasaray Legends 4-4! Golurile tricolorilor au fost marcate de Adrian Mutu și Ciprian Marica

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 iunie 2023, ora 23:33,
România All Stars – Galatasaray Legends 4-4
România All Stars – Galatasaray Legends 4-4

Punctul de atracție al evenimentului polisportiv Sports Festival a fost meciul România All Stars – Galatasaray Legends.

Gheorghe Hagi a trimis o torpilă în transversală, din lovitură liberă în meciul caritabil România All Stars – Galatasaray Legends

Partida organizată pe Cluj Arena a avut un scop caritabil, toate încasările urmând să ajungă la victimelor cutremurelor devastatoare care au avut loc în Turcia, pe 6 februarie.

Partida s-a terminat la egalitate, 4-4. Pentru România All Stars au înscris Adrian Mutu (21, 38) și Ciprian Marica (27, 58), în timp ce pentru Galatasaray au punctat Bogdan Stelea (40-a), Hasan Kabze (46), Mario Jardel (63) și Cihan Haspolatl (65).

Gică Popescu și Gică Hagi au jucat în prima repriză pentru România, iar după pauză au îmbrăcat tricoul lui Galatasaray.

Eu n-am pierdut nicio repriză, în prima conduceam cu România, în a doua am condus cu Galatasaray. A fost greu, nu știți ce ne așteaptă în zilele următoare”, a spus Gică Popescu, la finalul meciului.

Acești jucători au contribuit la 4-5 calificări la turnee finale. Au intrat în istoria fotbalului românesc și ne-au reprezentat cu cinste. Mai erau niște jucători pe care mi i-aș fi dorit aici, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, dar și alții”, a spus și Anghel Iordănescu.

În seara asta cei mai buni au fost suporterii, care au venit în număr mare la stadion. Important e că ne-am văzut, că am ieșit sănătoși de pe teren, că publicul s-a bucurat, ne-a văzut după atâta timp. Cu cât trec anii, cu atât e mai greu, dar încercăm să ne mișcăm”, a declarat și Gică Hagi.

Bucuros, fericit că sunt încă o dată la Cluj. Anul trecut a fost un spectacol foarte bun meciul pe care l-am jucat aici. Cum a zis și Gică e o bucurie să ne revedem colegii, atât de la echipa națională cât și pe cei de la Galatasaray. În cap îți vin imediat amintirile pe care le-am avut în toată această perioadă.

Cred eu, la cele două, atât la națională cât și la Galatasaray, cea mai bună din acele două timpuri, unde s-a făcut performanță și unde eu am avut multe victorii și bucurii, e o plăcere să ne vedem împreună și sper să facem față pe terenSunt fericit să mă întâlnesc cu Gică, cu Popescu, cu toți jucătorii de la Galatasaray. Sper ca meciul să fie unul în care să ne distrăm mult, să nu mai aibă loc evenimente nefericite precum cutremurul devastator din Turcia.

Mă bucur să mă aflu aici, în prezența acestor mari jucători, campioni. Sper ca și în seara asta Gică Hagi să îmi dea un assist bun la cap, nici nu am dubiu că nu o va face”, a completat Mario Jardel.

România All Starsgheorghe hagiciprian maricaGalatasaray Legendsadrian mutu