România, luată peste picior de selecționerul Austriei! „Va fi destul de simplu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 septembrie 2020, ora 15:36,
1599295663972

Austria întâlneste România în runda a doua din Liga Națiunilor. Franco Foda știe cum poate să învingă naționala noastră. 

Selecționerul Austriei a declarat la conferința de presă de dinaintea meciului că are rețeta unei victorii facile împotriva României.

„România propune un altfel de fotbal decât Norvegia. E o echipă care pasează bine, îi place să dețină posesia. Ce trebuie să facem e destul de simplu însă. Să-i luăm mingea și s-o scoatem astfel din zona de confort!”, a declarat Franco Foda la conferința de presă.

Clasarea din Liga Națiunilor va influența și preliminariile Cupei Mondiale 2022. În acele calificări, cele 10 câștigătoare de grupe vor merge la turneul final, în timp ce primele două cel mai bine clasate câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor (în afara celor calificate direct la Mondial sau clasate pe loc de baraj în preliminarii) se vor alătura selecționatelor de pe locul 2 într-un baraj de stabilire a ultimelor 3 locuri de Mondial.

România și Austria se confruntă în al doilea meci al grupei din noua ediție de Liga Națiunilor, luni, 7 septembrie, de la ora 21:45

CITEȘTE ȘI VIDEO | Petrolul n-a avut milă și a demolat-o pe Reșița! ”Lupii” au făcut spectacol în ”Valea Domanului”

declaratiirealitatearomaniaaustriafranco foda
PaulAnton

Paul Anton, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo: ,,E greu de ţinut”

CSUCraiova1

OFICIAL | Mișcări de trupe la CSU Craiova! Trei plecări și patru jucători noi sub comanda lui Ouzounidis