VIDEO | Un 0-0 nu a fost de ajuns pentru România U21! ,,Tricolorii” lui Mutu se opresc în faza grupelor la Campionatul European

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 20:51,
romania adi petre
romania adi petre

Meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Campionatului European de tineret, dintre România U21, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida dintre România U21 şi Germania U21 a fost una intens disputată, iar cei care au avut câştig de cauză în urma acestui rezultat sunt nemţii.

Prima repriză a meciului de la Budapesta a început cu România U21 în atac. Mai întâi Denis Ciobotariu a trimis în minutul trei cu capul, dar un fundaş neamţ a respins de pe linia porţii. Minutul 5 aduce o ocazie imensă pentru România. Alex Măţan a lovit bara laterală după ce a prins un şut din partea stângă.

Sursa foto: Profimedia Images

Nemţii au venit cu replica în minutul 24, dar şutul trimis de către Klimowicz este respins de pe linia porţii de către Alex Paşcanu.

Acelaşi Paşcanu a intervenit decisiv în minutul 42, la ocazia lui Berisha. Prima repriză s-a terminat aşa cum a început, 0-0.

Sursa foto: Profimedia Images

Repriza a doua începe tot cu România în atac, însă ocaziile nu au mai fost la fel de semnificative la fel ca în începutul primei părţi.

Andrei Ciobanu, intrat la pauză, a trimis din lovitură liberă în minutul 65, dar şutul său a fost mult prea plasat, în urma faultului obţinut de Darius Olaru.

Minutul 71 aduce un penalty pentru nemţi, după ce Oaidă a lovit mingea cu mâna în careu la o lovitură liberă executată de Germania. România scapă fără gol, dupăp ce Nmecha trimite în bară de la 11 metri.

Arbitrul pune capăt celor 90 de minute, iar echipa calificată în sferturile Campionatului European de tineret este Germania.

Sursa foto: Profimedia Images

În urma rezultatului din această seară de la Budapesta, România termină pe locul 3 în grupa A a Campionatului European Under 21.

De cealaltă parte, Germania încheie după aceste trei meciuri pe locul 2 în Grupa A a Europeanului de tineret, după Olanda U21, care a zdrobit Ungaria U21, scor 6-1.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Adi Mutu, văzut ca înlocuitorul perfect al lui Rădoi la naţionala mare: ,,Cred că a citit o carte în plus faţă de el”

romaniaCampionatul European de tineretechipa nationalarealitatea