SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

,,Roş-albaştrii”, impresie slabă după jocul CS Hunedoara: ,,E foame de fotbal! Mă aşteptam la mai mult de la FCSB”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 10:07,
FCSB – Hunedoara, Denis Haruţ
FCSB – Hunedoara, Denis Haruţ

FCSB a câştigat meciul din 16-imile Cupei României, în deplasarea de la CS Hunedoara, scor 5-3, dar cu mari emoţii în 120 de minute, după ce trupa lui Edi Iordănescu a fost egalată pe finalul celor 90 de minute.

Ioan Andone, fost jucător la Corvinul Hunedoara, a reacţionat la finalul jocului dintre cele două formaţii. Acesta spuen că se aştepta la mai mult din partea celor de la FCSB.

Cât despre CS Hunedoara, fostul fotbalist spune că echipa a reacţionat foarte bine şi are un lot care ar putea face faţă şi în Liga a 2-a.

,,M-am bucurat de a doua repriză. Primul meci în nocturnă, entuziasm. Au reacționat bine cei de la Hunedoara. Mă așteptam mai mult de la FCSB. I-am văzut doar în vreo două meciuri anul ăsta pe Hunedoara, dar mi se pare că e de Liga 2.

Mi-a plăcut cum au reacționat și important e la anul să fie în Liga 2. E foame de fotbal. Maxim e un antrenor bun, are un lot bun. Vorbesc cu el săptămânal, mi-a plăcut cum au reacționat jucătorii. Asta e Cupa.

Toți jucau la Budescu să vadă ce face Budescu cu ea. Nu vor juca ei așa în campionat. Meciurile de Cupă sunt speciale, toți am pățit-o. Dacă se duceau la penalty-uri…”, a declarat Ioan Andone, pentru Digisport.

Citește și IANIS STOICA, DUPĂ „DUBLA” REUȘITĂ CU CS HUNEDOARA: „MĂ BUCUR CĂ AM REUȘIT SĂ ÎMI AJUT ECHIPA!”

cupa roamanieiioan andonecs hunedoarafcsbrealitatea