Rotaru a dezvăluit cheia succesului de la Craiova: „Am trei analiști. De acei trei nu știe nimeni!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 10:01,
mihai-rotaru-universitatea-craiova

Universitatea Craiova este liderul Ligii 1, după 7 victorii și o înfrângere în startul acestui sezon din România!

Până la eșecul cu Academica Clinceni de etapa trecută, Universitatea Craiova părea de neînvins după o serie de 7 victorii consecutive în campionat. Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a vorbit despre unul dintre motivele evoluțiilor consistente din acest start de sezon al „juveților”.

Rotaru a dezvăluit pas cu pas procesul prin care oltenii transferă fiecare fotbalist în parte. Acesta a declarat că în primă fază există trei analiști, unul român și doi portughezi, care monitorizează anumiți jucător, iar decizia finală în aducerea acestora la echipa din Bănie o are antrenorul, Cristiano Bergodi.

Am trei analiști, clubul are trei analiști. De acei trei nu știe nimeni. Doar eu și directorul economic. Noi nu avem un departament de scouting dezvoltat, aici suferim.

Vine Sorin Cârțu și spune ”avem un jucător”. Nu m-am uitat la jucători, îl dau la analiști. Dacă are cel puțin trei calități peste medie specifice postului, îl dau către următorul, fără să mă uit eu.

Când avem mai multe păreri pozitive, îl ia antrenorul. El are răspunsul final. Sunt foști fotbaliști, da. Unul e român și doi portughezi!”, a spus Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Universitatea Craiova a reușit o campanie de achiziții spectaculoasă în această perioadă de „Mercato”, după ce la formația olteană au ajuns Paul Papp, Marius Constantin, Alexandru Tudorie, Vladimir Screciu, Mihai Căpățână, Alexandru Câmpanu, Reagy Ofosu și Ivan Mamut.

Oltenii sunt liderul din acest moment din Liga 1, cu 21 de puncte acumulate în cele 8 meciuri disputate în actuala ediție de campionat.

Citește și Mircea Lucescu, tentat să meargă în Seria A: “Acea echipă reflectă stilul meu de fotbal!”

rotaruliga 1u craiovarealitateatransferuri
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român