SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

S-a decis! Pe ce stadion se va juca derby-ul dintre Dinamo și Rapid, din această rundă

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 11:00,
Dinamo
Dinamo

„Câinii” vor juca contra Rapidului, sâmbătă, de la ora 20,30, în etapa cu numărul 12 din Liga 1!

Dinamoviștii primesc vizita giuleștenilor cu moralul la pământ, astfel că cele 9 meciuri consecutive fără succes în campionat au creat tensiune în vestiarul lui Mircea Rednic. Acum, alb-roșii încearcă însă să șteargă cu burele parcursul dezastruos chiar împotriva echipei lui Mihai Iosif, care vine după o victorie clară în fața campioanei României, scor 2-0.

Până atunci însă, directorul sportiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a vorbit despre stadionul care va găzdui derby-ul din weekend. Deși dorința „câinilor” a fost de a merge pe Arena Națională, în cele din urmă, formația din Ștefan cel Mare va rămâne pe stadionul din „Groapă”, asta deși s-au luat în calcul inclusiv arenele de la Ploiești sau Giurgiu.

”Noi am vrut să jucăm pe Arena Națională, dar acolo nu se poate din cauza acelei competiții de jocuri video. Chiar dacă s-a terminat, stadionul nu va fi gata la timp. Apoi, am mai luat în calcul variantele Giurgiu și Ploiești, dar ambele stadioane sunt mai mici.

Citește și ANAMARIA PRODAN, REACȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE „TRĂDAREA” LUI REGHECAMPF: „FLUTURII NU DĂRÂMĂ VULTURII!”

În condițiile de acum, de pandemie, când capacitatea stadioanelor nu este la 100% am ajuns la concluzia că cel mai bine este să jucăm tot la noi pe stadion. Vom putea vinde 7500 de bilete. Pe stadionul celor de la Astra sau pe cel al Petrolului am fi vândut mai puține”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

Citește și MIRCEA REDNIC NU STĂ LA DISCUȚII! CINE ESTE FOTBALISTUL PE CARE NU ÎL MAI VREA LA ECHIPĂ

iuliu mureșandeclaratiidinamoliga 1realitatearapid