S-a implicat Tănase mai mult decât trebuia la FCSB!? Ce a spus Ciprian Marica: „I-a dat indicații lui Becali!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 17:19,
Gigi Becali şi Florin Tănase/Sursa foto: Playtech.ro
Gigi Becali şi Florin Tănase/Sursa foto: Playtech.ro

Florin Tănase, jucătorul celor de la Al Jazira, a vorbit cu Gigi Becali despre antrenamentele de la fosta sa echipă, FCSB.

Se pare că fotbalistul i-a dat anumite indicații patronului bucureștenilor. Ciprian Marica, fostul internațional român, consideră că Tănase s-a implicat mai mult decât trebuia la FCSB.

„Gigi Becali spunea ce indicații i-a dat Tănase!/ Dică nu era pe aceeași lungime de undă cu Florin Tănase!”

„Îl ascultam pe domnul Gigi Becali și spunea și ce indicații i-a dat Tănase, să-i lase să joace nouă contra doi, șapte contra doi, că le place! Nu este doar despre plăcere

Dică nu era pe aceeași lungime de undă cu Florin Tănase. Nu aveau aceleași idei, nu vedeau amândoi la fel fotbalul. Țin să-i dau un plus lui Dică, a fost în locul lui Tănase, a văzut la cel mai înalt nivel, un nivel mai înalt decât Tănase. Nu m-aș baza pe ce spune Tănase. În conflictul ăsta, dacă putem să-l numim așa, ar trebui să discutăm despre antrenor. 

Clar Dică are un avantaj, dar probabil că nu știe să-l ia pe Gigi Becali așa cum știe Florin Tănase să discute cu patronul FCSB-ului. Aici pare să fie diferența între cei doi și nu în capacitățile de manager sau antrenor”, a declarat Ciprian Marica, pentru Pro Arena.

fcsbflorin tanaseciprian marica