Salariul imens pe care Al Nassr i-l dă lui Cristiano Ronaldo: „Nu există niciun obstacol care să împiedice mutarea”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 11:40,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de gruparea saudită Al Nassr, care îi va da un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo va primi 200 de milioane de euro pe an de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United în timpul Campionatului Mondial din Qatar și așteaptă perioada de transferuri din ianuarie pentru a semna un angajament.

Deși puțini credeau că va juca vreodată în Arabia Saudită, varianta prinde tot mai mult contur. Ziarul spaniolo Marca anunță că oficialii lui Al-Nassr i-a propus lui Ronaldo un contract pe 2 sezoane și jumătate, cu un venit annual de 200 de milioane de euro.

Atacantul portughez a acceptat oferta și, practic, cele doujă părți au ajuns la un acord. Al Nassr, aflată pe moment în umbra lui Al Hilal, caută să-și redobândească supremația pe plan intern și să-și fac loc pe piața internațională, iar venirea lui Ronaldo i-ar garanta ambele obiective.

Clubul patronat de Mohammed Bin Salman, moștenitorul tronului Arabiei Saudite, aceeași persoană care investește șli la Newcastle, l-a dorit pe portughez și în vară. Dar, din cauza unbor chestii de ordin birocratic, mutarea a căzut.

Nu există niciun obstacol legal care să împiedice transferul. Lipsa unei oferte care să se apropie de ceea ce a prezentat Al Nassr l-a determinat pe portughez să fie de acord cu propunerea”, mai scrie Marca.

Al Nassrcristiano ronaldo