Contract astronomic pentru Cristiano Ronaldo! Al-Nassr i-a propus o înțelegere pe 3 ani

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 16:47,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Clubul saudit de fotbal Al-Nassr i-a propus lui Cristiano Ronaldo un contract pe trei ani, în valoare totală de 225 milioane de dolari.

Cristiano Ronaldo ar primi un salariu triplu față de cât încasa la Manchester United

Al-Nassr este dispus să-i achite un salariu anual de 75 de milioane de euro starului lusitan, în vârstă de 37 de ani, liber după ce şi-a reziliat recent contractul cu Manchester United, informează cbssports.com.

Clubul saudit a mai încercat să-l recruteze pe Cristiano Ronaldo şi în vara acestui an, dar negocierile nu s-au concretizat la momentul respectiv.

Oferta iniţială făcută de Al-Nasrr era însă mai bună, arabii fiind dispuşi atunci să-i plătească portughezului 250 de milioane de euro pentru două sezoane, plus 30 de milioane pentru transferul de la Manchester United şi 20 de milioane pentru agenţii care intermediau tranzacţia, în total 300 de milioane de euro.

Scăderea valorii de piaţă a lui Cristiano Ronaldo a redus şi oferta celor de la Al-Nassr, însă dacă va accepta să meargă în Arabia Saudită portughezul ar încasa un salariu aproape triplu faţă de cel primit până acum la Manchester United.

cristiano ronaldoAl Nassr