Salvarea lui Dinamo poate veni de unde se așteaptă mai puțin: „Am patru oameni care ar prelua clubul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 26 aprilie 2021, ora 13:01,
dinamo 5
dinamo 5

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este una destul de tensionată în aceste momente, iar suporterii „câinilor” fac sacrificii imense pentru a susține financiar clubul!

Veniți la Dinamo ca niște adevărați salvatori ai echipei, noii investitori spanioli, cu Pablo Cortacero în frunte, au acumulat și mai multe datorii față de perioada lui Ionuț Negoiță, iar fanii din DDB sunt disperați să le ia ibericilor clubul din mână.

Fostul antrenor al echipei de juniori a lui Dinamo, Ionuț Chirilă, a vorbit despre situația delicată a „alb-roșilor” și a mărturisit că datoriile acestora depășesc 5 milioane de euro. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit apoi că are în acest moment patru afaceriști interesați să preia clubul, dar totul depinde de fostul conducător, Ionuț Negoiță.

„Care sunt datoriile lui Dinamo? Mai mult de 5 milioane. Dacă se șterg aceste datorii sau dacă Negoiță spune «A fost managementul meu, mi-l asum. A fost o greșeală. Ca să salvez acest club, șterg datoria. Vă dau clubul la zero!»… Să vină cineva să plătească aceste 5 milioane e greu. Un om de afaceri potent trebuie să miroasă business-ul. La Dinamo nu miroase business-ul acum.

Am eu trei oameni de afaceri care ar prelua clubul. Chiar patru. Sunt din România. Sunt oameni de afaceri, au imobiliare, fabrici. Eu i-aș convinge să bage bani. Dinamo pe zero este o echipă care, cu salarii mici și gospodărită foarte bine și cu un buget foarte clar, poate face performanță!”, a declarat Ionuț Chirilă, potrivit GSP.

Citește și Dinamoviștii au luat foc după gestul lui Ovidiu Popescu: “Ar face carieră de succes in MMA sau arte marțiale!”

ionut chirilaliga 1dinamorealitateadeclaratii