Scandal cât casa în familia lui Denis Drăguş! De la ce a plecat totul

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 15:53,
Denis Dragus
Denis Dragus

Un scandal imens a izbucnit în familia lui Denis Drăguş, fotbalistul celor de la Standard Liege, chiar după botezul fiicei sale, Gloria.

Totul a plecat de la faptul că Denis Drăguş şi iubita sa, Vanessa, nu i-au invitat la botezul micuţei şi pe părinţii fostului fotbalist de la Viitorul Constanţa.

Sursa foto: ProSport

După ce, vineri, 11 iunie, a avut loc botezul Gloriei la o locaţie de lângă Bucureşti, iar Drăguş şi Vanessa nu i-au invitat la eveniment pe părinţii fotbalistului, Bianca, verişoara jucătorului de fotbal a postat un mesaj destul de dur la adresa tinerilor părinţi. Bianca dă de înţeles că în spatele acestei decizii stă Vanessa, iar potrivit celor de la ProSport, Drăguş a rupt legătura cu părinţii săi acum doi ani de zile.

Citeşte şi EURO 2020 | CUM ARATĂ PROGRAMUL PARTIDELOR DE AZI

Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Draguș, ca să ajungă unde este el acum! Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa.

Oare tu, ca iubită ,fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părintilor lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acu… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții? …Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trait altă realitate?

Sunt copii crescuți fără părinți și și ar fi dorit iubirea ,liniștea zilei de mâine,suportul …de care ai avut parte și nu ai știut să apreciezi…

Citeşte şi GICĂ HAGI, GATA SĂ REVINĂ ÎN ANTRENORAT: ,,A LIPSIT FOTBALULUI ROMÂNESC! S-A VĂZUT ASTA”

Vanessa… din câte citeam pe contul tau de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, rai ,sunt ai voștri!

Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară…

Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări ,dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut…

Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți.  Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!

P.S: Sunteți și voi părinți!”, a postat Bianca pe Facebook.

Postarea verioşoarei lui Drăguş a fost distribuită ulterior de către tatăl fotbalistului, dând de înţeles că este de acord cu cele enunţate de nepoata lui.

Citeşte şi ZITZA A GHICIT REZULTATUL MECIULUI ITALIA – TURCIA! ORACOLUL DIN BUCUREŞTI A PREZIS ŞI CÂŞTIGĂTOAREA EURO 2020

realitateabiancaDenis Dragusvanessascandalbotez gloria