Scandal în bob. Andreea Grecu, declarații devastatoare la adresa colegei Ioana Gheorghe: „Ești o mincinoasă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 19:07,
image-2020-02-14-23664150-41-andreea-grecu-ioana-gheorghe

Un nou episod în scandalul din bob. Piloata numărul 1 a României, Andreea Grecu (26 de ani), a publicat pe rețelele de socializare o scrisoare către împingătoarea Ioana Gheorghe (23 de ani).

Cele două sunt medaliate cu argint la bob 2 persoane feminin, la Campionatul European.

Redăm scrisoarea Andreei Grecu, către colega de echipă Ioana Gheorghe.

Scrisoare către «Morticia Adams», 

Mă bucur mult că lotul de bob feminin a devenit mult mai cunoscut la televizor peste noapte, datorită ţie, urâtă colegă, care ai plecat de bună voie de la lot.

Ţin foarte bine minte şi acum, când, înainte să te certe dl. antrenor că nu vrei să colaborezi cu echipa, ne-ai ameninţat pe toţi spunându-ne: «dacă nu primesc camera singură, atunci plec acasă!», când ai ajuns acasă, ai devenit atât de «sensibilă», încât simpla ceartă cu antrenorul s-a transformat în capul tău şi al «impresarului» tău în «hărţuire sexuală»! 

Citește și – EXCLUSIV VIDEO | Noi acuzații la adresa antrenorului Paul Neagu: “În fiecare seară bea alcool cu echipa. Umblă cu lăzile de bere după el”

Mă bucur enorm de mult că nu mai eşti în echipa mea! Erai oricum foarte indisciplinată, pentru că făceai numai ce voiai tu şi nu respectai programele de antrenament. Ai fost şi eşti o mincinoasă, pentru că de foarte multe ori te-ai prefăcut că eşti accidentată ca să poţi să te odihneşti sau să ceri să pleci acasă.

Citește și – EXCLUSIV FOTO | Paul Neagu, antrenorul lotului olimpic de bob, acuzat că bea alcool: “Vrei să bei ceva? Hai la noi”

Pentru că ziceaţi şi tu şi «impresarul» tău că ai rămas însărcinată, ca după numai cinci săptămâni să zici că «ai pierdut copilul», iar înainte să declari că l-ai pierdut, întrebai disperată: «unde sunt banii mei?», ameninţând antrenorul că dacă nu vei fi din nou acceptată în echipă când vrei tu, nu o să mai vii deloc la bob. Pentru că antrenorul nostru ne ruga pe noi, colegele tale, să avem foarte mare grijă să nu te supărăm, fiindu-ne la toţi frică că ne vei ameninţa iar, că vei pleca acasă. 

Ne-am purtat toţi ca niciodată cu mănuşi cu tine, iar antrenorul ţi-a acceptat toate mofturile şi viciile (ţigări, cluburi şi băutură), doar ca să nu simţi greul acestui sport! De foarte multe ori, dl. antrenor ne invita la restaurant cu privelişte spre mare, cu gândul de a ne ajuta să ne relaxăm şi noi după o săptămână grea de pregătire. 

La Campionatul Mondial de juniori, plângeai în vestiar, că nu mai ai chef să te dai a 2-a manşă, pentru că am făcut eu o greşeală care te-a costat prima medalie în cariera ta de bob. Erai invidioasă pe mine, pentru că eu, fiind cea mai veche din echipă şi liderul echipei, având şi o relaţie de prietenie (nu de amantă, cum declari tu!) cu dl. antrenor, puteam să iau unele decizii pentru echipă. 

Citește și – Antrenorul Paul Neagu cere sprijinul Federației Române de Bob și Sanie: “COSR a judecat în mod comunist”

Pentru că tot timpul te îmbrăcai indecent (îţi lipsea tricoul chiar şi când mergeai în mall) şi îţi plăcea să fii în centrul atenţiei, fiind tot timpul ofticată când una dintre colege era lăudată şi apreciată de către cineva. Pentru că noi toţi, inclusiv dl. antrenor, te-am respectat, te-am încurajat ţi te-am protejat de orice pericol, însă tu nu ai dat semne că ai apreciat vreodată acest lucru. Pentru că niciodată dl. antrenor nu a ţipat la tine, deşi de multe ori meritai acest lucru, mai ales când antrenorul încerca să îţi explice ceva, iar tu nici măcar nu îl băgai în seamă, butonând pe telefon. 

Mă bucur că în sfârşit ţi s-au deschis porţile spre o nouă carieră în viaţa ta, pe care probabil de mult o visai: «teatrul» şi emisiunile de tip tabloid!

Mulţumesc urâtă colegă pentru că ai plecat şi ne-ai făcut mai cunoscuţi în lumea televiziunii! Îţi doresc să fii «fericită» în cariera ta de «actriţă» de teatru!

Fosta ta colegă,

Andreea Grecu

La data de 15 noiembrie, între Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu a izbucnit un conflict.

Sportiva a rămas singură în camera unde se afla cazată în Letonia, iar Neagu ar fi intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe a revenit în țară.

Ulterior, aceasta l-a acuzat pe antrenorul lotului olimpic de bob de agresiune sexuală, proxenetism, spălare de bani dar și că bea alcool împreună cu sportivii. De asemenea, Ioana Gheorghe a spus că Andreea Grecu este amanta antrenorului Paul Neagu.

Citește și – EXCLUSIV | Scandalul dintre Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu continuă! Ultimele reacții

violentaandreea grecuIoana Gheorghescandalbobagresiune sexualarealitatea
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe națională: „Rezultatele sunt dezastruoase!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”