Scandal la Roland Garros! Finalista de la US Open a părăsit terenul în timpul meciului: „Voi glumiți, nu?!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 18:27,
Victoria-Azarenka-roland-garros

Temperatura scăzută de la Paris le dă mari bătăi de cap organizatorilor Roland Garros.

Ploaia care a căzut astăzi la Paris a întrerupt meciul dintre bielorusa Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani) și Danka Kovinic (73 de ani, 25 WTA).

Organizatorii au luat decizia ca sportivele să aștepte pe marginea terenului preț de câteva minute, însă măsura a scos-o din minți pe Azarenka. Aceasta le-a transmis organizatorilor că nu are de gând să stea pe marginea terenului, deoarece este prea frig.

După discuția cu reprezentanții turneului, bielorusa a plecat la cabine. La scurt timp după aceea organizatorii au luat decizia de a întrerupe meciul pentru aproximativ o oră. La revenirea pe teren, finalista de la US Open s-a impus, după doar o oră de joc, cu 6-1, 6-2.

„Voi glumiți, nu? Voi glumiți? Nu vedeți ce se întâmplă? Voi nu jucați și nu știți ce condiții sunt. Ce facem aici? Devine ridicol! Eu nu stau aici, pentru că voi îngheța! Nu stau aici câteva minute, pentru că mi-e frig! Sunt 8 grade. Eu sunt din Florida și sunt obișnuită cu vremea caldă. De ce să stăm aici ca rațele?”, a spus Azarenka.

Citește și • Simona Halep, moment de sinceritate de ziua ei: „E ceva personal!”

roland garrostenisVictoria Azarenkawta
FCSB3

Fost jucător de la FCSB a câștigat procesul cu echipa finanțată de Gigi Becali

andone ioan

„Datorită lui s-au obținut peformanțele astea”. Omul pe care Ioan Andone îl consideră esențial în ascensiunea CFR-ului