SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Scene incredibile la Clinceni! Ionuț Chirilă, actorul principal: „Condu tu antrenamentul că eu am niște treabă”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 11:20,
Chirila
Chirila

Ilfovenii au avut parte de un start de sezon de coșmar, fiind ultimii în Liga 1, cu doar trei puncte acumulate în primele 12 etape!

Academica Clinceni a fost surpriza ediției trecute de campionat, asta după ce Ilie Poenaru a izbutit să prindă cu echipa sa un loc de play-off. Cu toate acestea, formația ilfoveană traversează o perioadă critică în acest moment, iar venirea lui Ionuț Chirilă pare că nu a creat acel șoc pozitiv așteptat de toată lumea la echipă. Contrat celor întâmplate, tehnicianul în vârstă de 55 de ani privește cu optimism viitorul echipei sale, în ciuda rezultatelor dezastruoase din ultima perioadă.

Potrivit informațiilor din partea GSP.ro, Ionuț Chirilă a fost protagonistul unui eveniment cu totul inedit la Clinceni. Astfel, în zilele premergătoare jocului cu CSU Craiova, antrenorul l-a sunat pe căpitanul Răzvan Patriche și l-a rugat pe acesta să susțină el antrenamentul. Totul s-ar fi întâmplat deoarece Chirilă s-a angajat, în momentul în care a fost numit antrenor, să găsească un finanțator care să mai stingă din datoriile clubului, astfel că absența sa de la ședința de pregătire a fost tocmai din acest motiv.

„Răzvane, condu tu antrenamentul de azi, că eu am niște treburi de rezolvat. Tot în interesul vostru!”.

Un alt episod memorabil s-a petrecut și înaintea meciului cu FCSB, primul al lui Ionuț Chirilă la Clinceni. Echipa a fost cazată la hotelul Parliament, aproape de Casa Poporului. Seara, antrenorul a cerut vin la masă, iar ospătarul i-a adus băutura în carafă, spre nemulțumirea tehnicianului.

„Băi țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov la Donețk! Cum să beau acum din carafă? Vinul se aduce în sticlă și se deschide în față, nu-l aduci în carafă!„, a spus Ionuț Chirilă, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și CORNEL DINU, ULUIT DE DECLARAŢIILE LUI IONUŢ CHIRILĂ: ,,A VĂZUT ALT MECI! CINE-L IA ÎN SERIOS?”

ionut chirilaacademica clincenirealitateadeclaratii