SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cornel Dinu, uluit de declaraţiile lui Ionuţ Chirilă: ,,A văzut alt meci! Cine-l ia în serios?”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 18 octombrie 2021, ora 23:52,
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel Dinu, legendă a fotbalului românesc, a reacţionat la finalul jocului dintre CS U Craiova şi Academica Clinecni, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1, terminat cu o victorie a oltenilor fără drept de apel, scor 5-0.

Golurile partidei care s-a disputat pe arena ,,Ion Oblemenco”, din Bănie, au fost reuşite de către Dan Nistor, în minutul 11, Jovan Markovic, în minutul 14, Nicuşor Bancu, în minutul 23, respectiv Andrei Ivan, în minutul 71 şi Ante Roguljic, în minutul 90+2.

CITEȘTE ȘI PRIMA REACȚIE A CORINEI CACIUC, IUBITA LUI REGHECAMPF, DESPRE RELAȚIA CU ANTRENORUL: ”NU CONTEAZĂ PĂREREA CELOR DIN JUR”

După ce Ionuţ Chirilă a declarat că formaţia sa a evoluat excelent primele 15 minute în partida cu CS U Craiova, Cornel Dinu a rămas uimit de cele spuse de antrenorul ilfovenilor. Acesta este de părere că tehnicianul a văzut un cu totul alt meci în Liga 1.

,,A văzut alt meci. El. Nu e el de vină. De vină este… La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină…

Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf… Câtă precizie, exactitate în ce spune şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului. O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci. Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios (n.r. – pe Ionuţ Chirilă)?”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, CS U Craiova a urcat pe locul 5 în Liga 1, unde a acumulat 22 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la Academica Clinceni au rămas pe locul 16 în Liga 1, cu 3 puncte acumulate din 12 etape disputate.

Citeşte şi CS U Craiova s-a distrat cu Academica Clinceni în Liga 1! Cât s-a terminat partida din Bănie

liga 1cs u craiovaionut chirilaacademica clincenicornel dinu