Se ceartă cu toată lumea! Răspunsul primit de Rednic după atacul la Cristi Balaj

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 08 februarie 2020, ora 12:11,
cristi balaj

Fostul arbitru internațional a răspuns acuzelor venite dinspre Iași după ce moldovenii s-au simțit dezavantajați de arbitrajul de la partida jucată împotriva Viitorului. 

Mircea Rednic pornise ofensiva imediat după ultimul fluier al întâlnirii de luni seară.

„Normal că „specialiștii” au zis că e gol valabil. Ultima dată când l-am văzut pe Cristi Balaj, era cu Gică Popescu la Fratelli. Iar Crăciunescu e prieten cu cei de la Viitorul. E normal să-i dăm «Regelui» ce e al «Regelui». Eu am vorbit în Belgia și mi s-a spus că un mare arbitru de acolo a spus că este ofsaid clar la golul Viitorului” declarase antrenorul alb-albaștrilor.

Atacul fusese unul direct la Cristi Balaj care se pronunțase în privința fazei cu pricina. Iar fostul central cu meciuri în Champions League nu s-a putut abține să nu riposteze.

„E adevărat că sunt prieten cu Gică Popescu. Trebuie să îi spun lui Rednic că nu am fost doar o dată la masă cu Gică Popescu. Am fost de mult mai multe ori. Dar niciodată într-un club, pentru că nu frecventez cluburile. Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm și nu îmi este ruşine! E trist că ne ocupăm de aşa ceva. Gică Popescu e prietenul meu. Niciodată nu mi-a cerut să spun, să influenţez sau să fac ceva împotriva regulamentului”, a declarat Balaj pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Record doborât! Câți oameni au asistat la meciul demonstrativ dintre Federer și Nadal

rednicbalajpoli iasiraspunsatac
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020