Se face lumină în cazul atacantului dorit de Gigi Becali: „Nu a avut niciodată ofertă de la FCSB”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 17:32,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali și-a făcut lista de achiziții pentru vară încă din faza play-out-ului, iar Cephas Malele era unul dintre jucătorii din capul acesteia.

 

Atacantul de 27 de ani a avut un sezon fantastic în culorile echipei unde Gicu Dobrin a făcut istorie. La finalul sezonului, Malele a ieșit golgheterul celor de la FC Argeș, cu 18 reușite, iar evoluțiile consistente la formația piteșteană nu aveau cum să treacă neobservate.

Granzii din Liga 1 au pus ochii pe el, dar Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, i-a calmat. După ce s-a vorbit de interesul celor de la FCSB sau CSU Craiova, reprezentantul atacantului elvețian cu origini angoleze a anunțat care va fi viitorul acestuia. Malele și-a reziliat contractul cu FC Argeș, iar Apostu a dezvăluit că vârful nu va continua în România. De asemenea, agentul a negat și orice interes manifestat de echipa lui Gigi Becali.

 

„E adevărat, Malele a reziliat cu FC Argeș, dar nu va continua în România. Nu a avut niciodată ofertă de la FCSB”, a declarat Bogdan Apostu, conform Digi Sport.

Cotat la un milion de euro, conform transfermakt.com, Malele a ajuns la FC Argeș la începutul sezonului trecut, echipă pentru care a marcat de 18 ori și a livrat patru pase decisive în 30 de partide jucate în Liga 1.

 

CITEȘTE ȘI –>> ,,NU E DE VÂNZARE PENTRU NICIO SUMĂ!” CINE ESTE ATACANTUL CARE LE REFUZĂ PE CRAIOVA ŞI FCSB

bogdan apostumalelefc argeșrealitateafcsb