Se lasă cu PROCES! Cei trei fotbalişti petrolişti acuzaţi că joacă la pariuri vor să îşi caute dreptatea la Tribunal

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 18 octombrie 2018, ora 15:00,
petrolul
petrolul

Leo Grozavu e în ”război deschis” cu fanii Petrolului. Tehnicianul ”lupilor” nu vrea sub nicio formă să cedeze presiunilor suporterilor și să plece de la Ploiești. Grozavu se agață de o clauză din contract, conform căreia dacă este dat afară înainte de termen, va trebui să primească toți banii aferenți până la finalul angajamentului.

Mai mult, antrenorul Petrolului are ”meciuri” și cu jucătorii mai experimentați. Tehnicianul a decis să-i excludă din lot pe termen nelimitat, pe portarul Mirel Bolboașă, fundașul Paul Antoche și atacantul Sergiu Arnăutu, deși primul n-a jucat deloc, al doilea a evoluat foarte puțin, iar cel de-al treilea a fost golgheterul echipei.

Motivul este unul halucinant! Se vorbește că Grozavu i-ar fi scos pe linie moartă pe cei trei pentru faptul că ar fi fost prinși jucând la pariuri. Totuși, cei trei jucători ai ”lupilor galbeni” neagă vehement aceste zvonuri.

Citește și EXCLUSIV | FOTO | Un fotbalist cu ştate vechi în Liga I este prieten la cataramă cu Kylian Mbappe!

Sergiu Arnăutu, două goluri în acest sezon, golgheterul echipei în L3, pentru gazetaph.ro:

”Față de zvonurile apărute cu aceste jocuri de pariuri, ce să vă spun? Numele noastre se leagă de aceste zvonuri nefondate și total fără acoperire. Vă dau cuvântul meu de onoare că, în cadrul clubului, nu a fost vorba despre așa ceva, niciodată! Persoanele care aruncă cu astfel de acuzații vor trebui să le probeze în instanță, deoarece deja s-a ajuns prea departe! Avem și noi familii… Avem prieteni… Oare, ce-au ajuns să creadă despre noi? Nu se poate ca noi să fim târâți într-un astfel de scandal, absolut gratuit! Plus de asta, în meciurile de care se vorbește, Mirel Bolboașă nici nu a jucat.

El nu a jucat niciun minut de la începerea campionatului, de fapt. O știe toată lumea. Paul Antoche a jucat doar la Cluj. Eu, cu U, am intrat la 0-3, iar scorul final îl știți foarte bine. Cu FC Argeș, nu am evoluat niciunul dintre noi. În afară de meciul de la Metaloglobus, în care s-a pierdut și cu mine pe teren, în restul partidelor, atunci când am jucat, echipa noastră a învins. Așa că, pe viitor, oricine face afirmații de genul ăsta la adresa mea va trebui să-și asume și să și probeze în instanță! Accept, cu plecăciune, să fiu criticat pentru evoluțiile mele de pe gazon, dar niciodată ca numele meu să fie terfelit cu astfel de acuzații inexplicabile!”

Mirel Bolboașă pentru aceeași sursă: ”Eu nu am jucat, iar Paul Antoche doar 90 minute. Vorbim pe fapte concrete. Iar Sergiu Arnăutu, atunci când a jucat, echipa a câștigat. El nu a fost pe teren decât în ultimele 20 minute la Cluj, cu U, și deloc la Pitești. Faptele spun adevărul! Numai un om bolnav la cap, lipsit de toate cele sfinte, ar putea spune ce vrea! Așa, pot scoate și eu zvonuri, ce ziceți?

Dar, aș fi nesimțit dacă aș minți! Mai bine-zis, aș acuza fără probe. Chiar nu vreau să intru în asemenea jocuri ale unora. M-aș cobori prea mult. Luați, vă rog, faptele! Cine a jucat, cât și ce. Că eu nu am jucat deloc, repet, Paul, foarte puțin, iar singurul care a jucat a câștigat echipa cu el pe teren!”.

Paul Antoche: ”Nu se poate pune problema de așa ceva. În primul rând, Mirel Bolboașă nici nu a jucat. Eu am jucat doar într-un singur meci, cel de la Cluj. În meciurile în care a jucat Sergiu Arnăutu, știți și dumneavoastră că s-a câștigat, mai puțin la Metaloglobus. Părerea mea este că aceste chestii sunt niște idioțenii. Unele scoase aiurea de niște oameni care duc un război – nu știu cu cine – în care noi am căzut de fraieri!

Degeaba! Noi suntem aici cu sufletul deschis pentru echipa asta și am făcut ceva pentru Petrolul Ploiești. Nu suntem nebuni să ne tăiem craca de sub picioare! Știm foarte bine ce oportunitate avem. Adevărul va ieși la iveală, cu siguranță. Vă spun că suntem curați o mie la sută, nu sută la sută! Pot să jur la altar că nu este vorba despre pariuri și alte prostii de genul ăsta!”.

petrolulliga 2ilie oanabolboasalupii galbenileo grozavuantochedezmintiriarnautupariuri